Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί: Νέο και παλιό! Κώστας Σκανδαλίδης με τον γιο του Γιώργο, Ανδρουλάκης & Βενιζέλος, Λουκάς Παπαδήμος

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε το παρόν στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Προέδρου του κόμματος και πρώην Πρωθυπουργού, Κώστας Σημίτη.

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, σημειώθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού (Ελληνικός Κόσμος) από το «ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη», το «Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ» και το περιοδικό «Μεταρρύθμιση» με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ο Πρώην Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, έδωσε το παρόν σε αυτήν την ειδική βραδιά. Μαζί του βρέθηκε και ο γιος του Γιώργος Σκανδαλίδης, ο οποίος έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και φιλοσοφία, ενώ έχει και μεταπτυχιακό στα οικονομικά.

Eurokinissi

Διαβάστε επίσης: Βραδιά Σημίτη η χθεσινή: Η Άννα Διαμαντοπούλου τον τίμησε μαζί με Ζακ Ντελόρ, Μπιλ Κλίντον, αλλά και Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου (φωτό & βίντεο)

Τα βλέμματα έπεσαν, όμως, στον νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος καθόταν δίπλα στον Πρώην Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρώην Πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο. Μεταξύ τους φάνηκε να υπάρχει μια αμηχανία. Οι δυο άντρες δεν επικοινωνούν πολύ στα στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Μάλιστα, ο ένας κοιτούσε από τη μια πλευρά κι ο άλλος από την άλλη.

Eurokinissi

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος είχε αναλάβει την προεδρία της κυβέρνησης που προέκυψε από συνεργασία της προηγούμενης κυβέρνησης Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) με την αξιωματική αντιπολίτευση (ΝΔ) και ακόμη ένα κόμμα του κοινοβουλίου (ΛΑΟΣ) το διάστημα 11 Νοεμβρίου 2011 με 16 Μαΐου 2012.

Eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ