Χ. Κούτρας: «Όταν πρωτοείδα τον Κασσελάκη νόμιζα ότι είναι πρωταγωνιστής του Holywood»

Η ατάκα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στη νέα εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη "The Break" βρέθηκαν καλεσμένοι οι δυο δημοσιογράφοι της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος.

Μεταξύ άλλων, οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ αναφέρθηκαν στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Ντσούνος είπε ότι «το γεγονός ότι απασχολεί στα social media και την τηλεόραση με την προσωπική του ζωή και διάφορα άλλα, γεμίζουν ολόκληρες εκπομπές με τον Κασσελάκη και τα λοιπά, δεν ξέρω αν θα ήταν το πρώτο κριτήριο αλλά εγώ δεν θα το περίμενα πριν από δέκα χρόνια. Κυρίως για το κομμάτι της πολιτικής. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής πολιτική οπότε, όχι, δεν θα το περίμενα».

«Ο Κασσελάκης για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση βγήκε στην εκπομπή μας τον Μάιο. Φαινόταν ότι κάτι έχει» επισήμανε ο Χρήστος Κούτρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκτός από την τηλεόραση, που τον είδαν και έγινε χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο, στην δια ζώσης επαφή που είχαμε φαινόταν ότι είναι μια διαφορετική περίπτωση».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης σε περιοδεία στην Κόρινθο & τη Νεμέα - Δοκίμασε κρασί, έπαιξε με τα ζωάκια & θαύμασε τον αρχαιολογικό χώρο (φωτό - βίντεο)

«Ρε παιδί μου, εγώ τον είδα τον Κασσελάκη την πρώτη φορά και νόμιζα ότι είναι κάποιος πρωταγωνιστής του Holywood! Δηλαδή πως είναι αυτοί οι τέλειοι τύποι, ας πούμε, με το τέλειο μαλλί, το τέλειο ρούχο και το τέλειο κορμί; Ήρθε, μιλούσε λίγο σπαστά ελληνικά, ΟΚ, αλλά ήταν σαν πρωταγωνιστής του Holywood. Τώρα, αν ο πρωταγωνιστής του Holywood κάνει για να είναι πολιτικός αρχηγός, είναι μια άλλη συζήτηση» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ