Τραγωδία με νεκρό βρέφος στον Βόλο: "Πετάχτηκε ο παππούς μπροστά μου", λέει ο 33χρονος οδηγός μηχανής που παρέσυρε τον 53χρονο με το εγγόνι του

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα...

Απολογήθηκε στον ανακριτή ο 33χρονος οδηγός μηχανής που παρέσυρε έναν 53χρονο, ο οποίος κρατούσε αγκαλιά το 4 μηνών εγγόνι του στον Βόλο. Το βρέφος έχασε τη ζωή του.

Χθες Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο 33χρονος μίλησε για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε όταν διέσχιζε κάθετα την οδό Ιάσονος.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο οδηγός κατέθεσε στον ανακριτή, ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει. Κάπως έτσι έχασε τον έλεγχο της μηχανής, η οποία ανατράπηκε και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη και εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Βόλο: Μοτοσικλέτα παρέσυρε & σκότωσε βρέφος ενώ το κρατούσε αγκαλιά ο παππούς του - Τι συνέβη

Το συγκλονιστικό του τροχαίου, είναι ότι ο 53χρονος παππούς κάθονταν με την γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μόλις 4 μηνών εγγονή του. Έτσι και θέλοντας να βοηθήσει διέσχισε την οδό Ιάσονος, πήγε το μωρό χωρίς το καρότσι του και προσπάθησε να επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο, διασχίζοντας την Ιάσονος στο ύψος με την Αντωνοπούλου.

Ο οδηγός συνελήφθη και νοσηλεύθηκε φρουρούμενος στο ίδιο νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ αλλά και σε άλλες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε κάνει χρήση ουσιών και αναμένονται τα αποτελέσματα τους. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Παράλληλα, έχει διαταχθεί η νεκροψία – νεκροτομή στο μωρό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χθες (04-11-2023) βραδινές ώρες στον Βόλο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός παρέσυρε ημεδαπό πεζό που είχε στην αγκαλιά του βρέφος και στη συνέχεια ανετράπη επί του οδοστρώματος. Οι δύο άνδρες και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ