Ο Βασιλιάς Κάρολος έγινε ... τούρτα! Με 60 κιλά ζαχαρόπαστα, πιο νόστιμος από ποτέ! (φωτό - βίντεο)

Συγχαρητήρια στην ταλαντούχα ζαχαροπλάστη!

Είναι επίσημα εδώ και μήνες ο βασιλιάς της Αγγλίας επομένως γιατί να μην φτιαχτεί προς τιμή του μία τούρτα;

Φυσικά μιλάμε για τον Βασιλιά Κάρολο!

Αλλά όχι οποιαδήποτε τούρτα ... μία δημιουργία που απεικονίζει τον ίδιο!

Συγκεκριμένα, η ζαχαροπλάστης Emma Jayne από την Ουαλία δημιούργησε ένα «βρώσιμο» γλυπτό του Καρόλου που δε θέλεις να το φας παρά μόνο να το θαυμάζεις!

Πέντε μέρες σκληρής δουλειάς χρειάστηκε μόνο για το κεφάλι αλλά το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό είπε.

Η προτομή του εστεμμένου Καρόλου Γ' είναι εκπληκτικά ρεαλιστική! Το «κέικ» κατασκευάζεται κυρίως από σοκολάτα. Για λεπτομέρειες, η Emma Jayne χρησιμοποίησε marshmallow αλλά και πιο εκπληκτικά συστατικά όπως τα δημητριακά Rice Krispies των Kellogg's.


instagramthecakeshows

Το όλο θέμα δεν είναι 100% βρώσιμο λέει η ίδια, ωστόσο, ειδικά η κορώνα που απαιτούσε πολύ προσοχή με το ζαφείρι του Αγίου Εδουάρδου και το ρουμπίνι του Μαύρου Πρίγκιπα περιέχει μεγάλη ποσότητα σε ζάχαρη, γεγονός που θα ενθουσιάσει τους καλοφαγάδες!, αναφέρει χιουμοριστικά.

Η Emma Jayne, με καταγωγή από την Ουαλία, χρησιμοποίησε στη συνέχεια 60 κιλά επιπλέον ζαχαρόπαστα για να φτιάξει το σώμα του βασιλιά φορώντας την κάπα του.

Ο "τεράστιος" Κάρολος Γ' από ζάχαρη και σοκολάτα παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στη διεθνή έκθεση ζαχαροπλαστικής που διεξάγεται έως τις 5 Νοεμβρίου στο Μπέρμιγχαμ.

Διαβάστε ακόμη: Η Βασίλισσα Καμίλα με σικ λευκό φόρεμα & διαμαντένια καρφίτσα στο πλευρό του Βασιλιά Καρόλου: Η ιστορική επίσκεψη των royals στην Κένυα

Τόσο γλυκό ... Εσείς θα το δοκιμάζατε;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ