Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός καρφώθηκε με τη μηχανή σε αυτοκίνητο στη Γλυφάδα - "Έκανα κωλοτούμπες - Εάν δε φορούσα κράνος ..." (φωτό - βίντεο)

Πως συνέβη το ατύχημα

Σε τροχαίο ατύχημα στη Γλυφάδα ενεπλάκη ο Ηλίας Βρεττός.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά ένα αυτοκίνητο και αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω στο έδαφος.

Μέσα από ανάρτηση του σε story στο instagram δείχνει πως έγινε η μηχανή και ενημερώνει το κοινό του ότι ευτυχώς είναι καλά επειδή τον έσωσε το κράνος!

brettos_troxaio

 «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

vrettos_troxaio2

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει... Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!».

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Ακόμη ένα περιστατικό που μας υπενθυμίζει ότι το κράνος σώζει ζωές και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ