Η Αθηναΐς Νέγκα πήρε 2-3 κιλά στην κοιλιά και τα βάζει με τις ορμόνες της - '' Ας το δεχτώ, γιατί μεγαλώνω''

Δείτε τι έγραψε!

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει πάντα έναν μεστό και ανατρεπτικό λόγο. Και είναι ειλικρινής. Λέει αυτά που σκέφτεται με απόλυτη ειλικρίνεια και ψάχνει μέσα της να βρει αιτίες για κάθε πράξη της στο παρόν ή στο παρελθόν!

Η παρουσιάστρια,  δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και μοιράστηκε με τους followers της κάποιες σκέψεις της. 

Αρχικά ανέφερε ότι πήρε 2- 3 κιλά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως πρέπει να αποδεχτεί τον εαυτό της αλλά και την ηλικία της.

''Εκτός από την ακαταστασία μου σ αυτή τη φωτό βλέπετε εμένα να φαίνομαι αρκετά αδύνατη, λόγω των έξυπνα εκτεθειμένων αδυνάτων άκρων. Υπολογιζω πως εχω πάρει τουλαχιστον 2-3 κιλά, όλα στην κοιλιά αλλά μάλλον δεν χρειάζεται να το κάνω θέμα πλέον, ας το δεχτώ, γιατί μεγαλώνω και κάποιες λεπτομέρειες έχουν λιγότερη σημασία .

 

 

Τα περί μεγαλώματος, τα κατάλαβα ξαφνικά χθες που σκεφτόμουν να αγοράσω από το eBay, ένα τζιν Levi's Engineered, δεύτερο χέρι καθώς τα original κυκλοφόρησαν πριν 20 χρόνια. Για μια στιγμή θεώρησα την αγορά σοφή, το τελευταίο ζευγάρι το φοράω από τα 25 μου και άρχισε να διαλύεται μόλις πέρυσι, αρα άνετα θα περάσω τουλάχιστον 24 χρόνια αν βρω ένα σχετικά άφθαρτο παντελόνι, όμως μισό λεπτό…σε 24 χρόνια, θα είμαι 73! Θέλω στα αλήθεια,να αγοράσω σήμερα, ένα τζιν που θα φοράω μέχρι τα 73 μου; Μήπως η επόμενη 25ετια της ζωής μου, δεν μοιάζει τόσο με την προηγούμενη;

Μέχρι τώρα οι συνθήκες, αν εξαιρέσεις την ύπαρξη των παιδιών μου, δεν έχουν τεράστιες διαφορες. Είσαι νέος στα 25 και περίπου νέος στα 40+, θέλω να πω, κάνω περίπου τα ίδια, και εχω αρκετούς ίδιους φίλους, όμως στα 73 οι αλλαγές θα είναι,ενδεχομένως μεγαλύτερες και μπορεί στο σώμα μου να μην κάθονται καλά τα ίδια ρούχα..Ας το πάρω λοιπόν απόφαση. Σιγά-σιγά'', έγραψε στο ποστ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ