Story of the day: Ο Χάρι Πότερ-Ντάνιελ Ράντκλιφ ραγίζει καρδιές - Ο κασκαντέρ του έμεινε ανάπηρος καθώς τον ντούμπλαρε

Η απίστευτη ιστορία που έρχεται στη δημοσιότητα μόλις τώρα...

Μια τραγική ιστορία έφερε στη δημοσιότητα ο Daniel Radcliffe, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Harry Potter στη γνωστή σειρά ταινιών και βιβλίων.

Ο κασκαντέρ του, Ντέιβιντ Χολμς, είχε ένα φρικτό ατύχημα στα γυρίσματα που τον άφησε ανάπηρο.

Για τον σοβαρό τραυματισμό του μίλησε στο νέο ντοκιμαντέρ «David Holmes: The Boy Who Lived».

Ο 42χρονος, πλέον, David Holmes, αντικαθιστούσε Ράντκλιφ σε όλες τις επικίνδυνες λήψεις, μέχρι που τραυματίστηκε στα γυρίσματα του «Deathly Hallows: Μέρος 1» το 2010.


Από τότε βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.


Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στεναχωρήθηκε πολύ από το γεγονός, καθώς οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι και τον έβλεπε σαν «τον μεγαλύτερο αδελφό του».

«Αυτό το τρομερό πράγμα συνέβη στον Ντέιβιντ, αλλά δεν θέλω να μιλήσω σαν να είναι η ζωή του μια τραγωδία», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Ο τρόπος με τον οποίο η ζωή του επηρέασε τους ανθρώπους γύρω του σημαίνει πως είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να φανταστεί κανείς».

Ο 34χρονος ηθοποιός χαρακτήρισε το ατύχημα ως «άδικο». Τόνισε ότι «δεν έπρεπε να έχει περάσει τίποτα από αυτά».

Τέλος, σημείωσε ότι παρά το «φρικτό πράγμα που συμβαίνει στον Ντέιβ», δεν θέλει να μιλάει για τη ζωή του φίλου του ως τραγωδία.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 15 Νοεμβρίου.

Ο Ντέιβιντ Χολμς αναφέρει στο Instagram για το ντοκιμαντέρ: "Με τιμά και είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι με τον κόσμο το ταξίδι μου. Πολλή αγάπη, σκληρή δουλειά, αφοσίωση και υποστήριξη χρειάζεται για να υπάρχω. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους όσοι συνέβαλαν όχι μόνο στη ζωή μου, αλλά και σε αυτό το έργο. Λέγεται συχνά ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσει ένα παιδί, και οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τη ζωή με τραυματισμό νωτιαίου μυελού."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ