Ζάππειο «33η Athens Fashion Week»: Kathy Heyndels & Marios Togos και Nikos Takis - Δυο θαυμάσιες επιδείξεις

Στα πλαίσια του Athens Fashion Week στο Ζάππειο πραγματοποιήθηκαν δύο εξαιρετικές επιδείξεις των Kathy Heyndels & Marios Togos και Nikos Takis.

Η Kathy Heyndels μέλος του συλλόγου Ελλήνων Σχεδιαστών και ο Marios Togos παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή, στα πλαίσια του 33 ου AXDW που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Μια συλλογή που το κάθε της ρούχο είναι σαν μια μοναδική σταγόνα νερό. Σαν της Πάχνη τις αίθριες νύκτες του Χειμώνα έτσι και τα βραδινά μας φορέματα ποικίλλουν σε σχέδια και σε χρώματα με διάφορες αποχρώσεις του Μπλε, του Μώβ και του Μαύρου.

Prêt a Porter με παιχνιδιάρικα Fabric combinations, πούπουλα και κεντήματα, άλλα αέρινα στολισμένα με περίτεχνες κοτσίδες, ντραπέ, φυτίλια και αλυσίδες που τονίζονται από τις διακυμάνσεις των αποχρώσεων από το πιο μπλε σκούρο στο πιο φωτεινό lime πράσινο της πρωινής δροσιάς

Μαλακά υφάσματα που γλιστράνε στο σώμα σαν δροσοσταλίδες … ΜΠΛΕ του νερού και του Ουρανού μια βραδινή βόλτα με την Kathy Heyndels

Ο Μάριος Τόγκος με σλόγκαν ‘’do it for the nights you only had yourself “ στην νέα συλλογή night drops δίνει κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους για τον εαυτό τους και μόνο.

Η φετινή συλλογή συνδυάζει το formal με το streetwear που στοχεύει και επενδύει στον δυναμισμό και στην αυτοπεποίθηση.
Η μίξη διαχρονικών pattern όπως το καρό και το piet de poules σε συνδυασμό με έντονες λεπτομέρειες, κλασσικά σακάκια με cargo παντελόνια, tracksuit με oldschool μάλλινο ύφασμα και jean με δέρμα είναι ένα μικρό δείγμα της φετινής εντυπωσιακής συλλογής.

 

 

Όλες οι φωτογραφίες είναι από NDP.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ