Μαυροσκούφης ο Στέφανος Κασσελάκης: Θα καταταγεί τον Μάρτιο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα

Οι Έλληνες του εξωτερικού δικαιούνται να κάνουν 3 μήνες θητεία, επομένως εάν κάνει 20 μέρες «μέσα», θα έχει να εξαγοράσει άλλους 2 μήνες. Επίσης δεν είναι γνωστό εάν θα υπάρξει κάποιο «παραθυράκι» ώστε να πάρει άδεια μέσα σε αυτές τις 20 μέρες.

Τέλος, φαίνεται ότι μπήκε στο σενάριο για το πού θα εκτίσει τη θητεία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "ΒΗΜΑτοδότη" στο vima.gr, η οριστική απόφαση έχει ληφθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης θα καταταγεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα τον προσεχή Μάρτιο (με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου). Αμέσως, δηλαδή μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Πρώτο επίσημο "τετ-α-τετ" του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη: "Προσαρμοστήκατε στους καινούριους χώρους;" - Όλος ο διάλογος on camera

Σύμφωνα πάντα με τον "ΒΗΜΑτοδότη", ο κ. Κασσελάκης θα υπηρετήσει ως μαυροσκούφης του Ιππικού Τεθωρακισμένων μειωμένη θητεία 20 ημερών (ως Έλλην εξωτερικού), αλλά στο διάστημα των 20 ημερών και έως την ορκωμοσία του δεν δικαιούται αδείας.

Δηλαδή θα παραμείνει περίπου 20 ημέρες στο στρατόπεδο. Δικαιούται όμως μιας ή το πολύ δύο επισκέψεων. Εκτός κι αν υπάρξει διαφορετικός κανονισμός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ