Victoria Beckham: Ο προσωπικός της προπονητής μοιράζεται τα μυστικά της προπόνησης της - Τι ασκήσεις κάνει στα χέρια, πόδια - ''Είναι μέρος του τρόπου ζωής της''

Αυτός είναι ο προπονητής της Victoria. 

To τελευταίο διάστημα, προκάλεσε φρενίτιδα το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix ''Watch Beckham''. 

Παρόλο που το επίκεντρο της σειράς ήταν η επική ποδοσφαιρική καριέρα του David, ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που προέκυψαν μετά την κυκλοφορία της - σύμφωνα τουλάχιστον με τις τάσεις της Google - αφορούσε τη Victoria και συγκεκριμένα τη ρουτίνα προπόνησής της.

Οι διαδικτυακές αναζητήσεις για το θέμα αυτό αυξήθηκαν κατά 5. 000% σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες 30 ημέρες.

Τα γυμνασμένα χέρια που εμφανίζονται στις εικόνες της καμπάνιας για τη νέα συλλογή αρωμάτων Victoria Beckham Beauty μπορεί επίσης να εξηγήσουν την αύξηση του ενδιαφέροντος.

Η Vogue μίλησε με τον προπονητή της, Bobby Rich. 

"Προπονούμαστε τακτικά με βάρη, εδώ και τέσσερα ή πέντε χρόνια", είπε ο Rich στο τηλέφωνο. "Είναι τόσο πνευματικό όσο και σωματικό. Η Victoria αντιμετωπίζει την εκπαίδευση όπως το βούρτσισμα των δοντιών της - είναι κάτι που θέλει και πρέπει να κάνει και την προετοιμάζει για την ημέρα. Είναι απλώς μέρος του τρόπου ζωής της - στην πραγματικότητα, προπονώ και τους δύο πέντε ημέρες την εβδομάδα, αυτοπροσώπως. Όταν βρίσκονται στο δρόμο, είναι απομακρυσμένοι, πέντε ημέρες την εβδομάδα. Τίποτα δεν αλλάζει". 

Με παρελθόν στο τζούντο (ήταν πέντε φορές πρωταθλητής του βρετανικού τζούντο, ολυμπιονίκης και ιδρυτής του GRIPGI), ο Rich αντιμετωπίζει τους πελάτες του - συμπεριλαμβανομένων των Beckham - σαν να είναι αθλητές.

"Προέρχομαι από ένα υπόβαθρο επιδόσεων και ενσταλάζω στους πελάτες μου την ηθική εργασίας και τη νοοτροπία ενός αθλητή - αυτό σημαίνει προπόνηση στην περιοχή τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα", εξηγεί. "Ο τρόπος με τον οποίο το κάνω αυτό είναι να εξετάζω το έτος ως σύνολο - λαμβάνοντας υπόψη τις κορυφές και τα χαμηλά επίπεδα - και να το διαχωρίζω σε τμήματα". 

Οι προπονήσεις της, περιλαμβάνουν "μίνι κύκλους δύναμης, υπερτροφίας, προπόνησης δύναμης, προπόνησης αντοχής, καρδιαγγειακής προπόνησης, που εντάσσονται σε θέματα αποκατάστασης, συντήρησης και έντασης", εξηγεί ο Rich.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ