Ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα! Αυτά τα τέσσερα ζώδια εντυπωσιάζουν με το στυλ τους - Ποιοι είναι οι πιο καλοντυμένοι

Τα τέσσερα ζώδια που "το έχουν" με τη μόδα!

Έχουν το στιλ στο αίμα τους. Αν δεις αυτά τα άτομα να περνάνε από μπροστά σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι ανήκουν κατά μεγάλο ποσοστό σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε πιο κάτω. Κάποιοι άνθρωποι είναι καλόγουστοι, φινετσάτοι και το στιλ τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Μάλιστα, μπορεί και να μην είναι πανάκριβα τα κομμάτια που φορούν, πάνω τους όμως έτσι φαίνονται. Η επιλογή ρούχων, παπουτσιών ή αξεσουάρ και ο συνδυασμός τους γίνεται αβίαστα και γι' αυτό πάντα, όπου κι αν βρεθούν, κερδίζουν τον θαυμασμό και τις εντυπώσεις. Ποια ζώδια είναι τα πιο στιλάτα;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Δεν επηρεάζεται από το περιβάλλον ή από τα περιοδικά μόδας. Έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ το οποίο το αναδεικνύει και με το παραπάνω. Κάνει ιδιαίτερες επιλογές στα ρούχα και τα αξεσουάρ του και σίγουρα ό,τι φοράει δεν θα το δεις εύκολα σε άλλους/ες στον δρόμο. Ξέρει να δημιουργεί τάσεις και γενικά το έχει με τη μόδα. Για να τα λέμε και όλα τον βοηθάει και το attitude που έχει και το πώς πλασάρει το στιλ του και την παρουσία του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι ανεπιφύλακτα οπαδός της μόδας. Ψάχνει πάντα για τις τελευταίες καινοτόμες δημιουργίες και δεν έχει αντίρρηση να ακολουθήσει πιστά ό,τι είναι μοδάτο και... in. Ζει για να δοκιμάζει νέες και συναρπαστικές τάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή του ακόμα πιο ξεχωριστή! Όπως και ο Κριός, έτσι και ο Λέοντας, προτιμά ρούχα και αξεσουάρ που θα τον κάνουν να είναι μοναδικός και διαφορετικός από το πλήθος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει φινέτσα και καταπληκτικό γούστο. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. "Παιδί" της Αφροδίτης είναι. Λατρεύει τη μόδα, το στιλ, τα όμορφα και πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ. Τα πανάκριβα αρώματα και καλλυντικά. Ζει και αναπνέει για τη μόδα. Είτε την ακολουθεί, είτε δημιουργεί ο ίδιος trends μιας και οι άλλοι τείνουν να αντιγράφουν το στιλ του. Όλοι τον κοιτούν με θαυμασμό και δεν γίνεται να μην τον προσέξουν μέσα σε έναν χώρο, όπως αναφέρει το astrology.gr.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το στιλ του Αιγόκερω δεν είναι ποτέ άκρως εκκεντρικό. Θα λέγαμε ότι είναι κλασικό και σοβαρό. Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και «old money». Δεν είναι της υπερβολής ως άνθρωπος και θέλει να επιβάλλεται στους άλλους και μέσω του στιλ του. Να κερδίζει δηλαδή κατά κάποιο τρόπο τον σεβασμό. Έχει πάντα στη ντουλάπα του ρούχα και παπούτσια για κάθε περίσταση και 2-3 "καλά κομμάτια", που δε φεύγουν από τη μόδα και καταφέρνει με τον τρόπο του να τραβά την προσοχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ