Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το κίνημα #Metoo, η επιστροφή στην τηλεόραση και η πολιτική στα επόμενα σχέδια της

Στην εκπομπή "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτοντας πως θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η αγαπημένη ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή "The 2Night Show" όπου και μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τον κλάδο της πολιτικής και για το αν θα ήθελε η ίδια να ασχοληθεί με την πολιτική. 

Ειδικότερα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την έμφυτη τάση της να υπερασπίζεται το δίκαιο με όποιο κόστος και αν έχει αυτό επαγγελματικά, ειδικά τα τελευταία χρόνια με τις δικαστικές διαμάχες που σημειώνονται στα πλαίσια του κινήματος του #metoo.

«Η πολιτική με αφορά πάρα πολύ, θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις στις εκλογές αλλά δεν νιώθω ότι ανήκω σε κάποιο κόμμα», αναφέρει στην συνέντευξη της.

 

 

«Το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ. Έχω ένα θέμα με το… κομματικό κομμάτι της πολιτικής. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω, να είμαι παρούσα, μου αρέσει να ενεργοποιώ και να ενημερώνω τον κόσμο για τα πράγματα που συμβαίνουν, να τους παροτρύνω. Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω κάπου. Δεν έχει χρώμα για μένα η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η προσφορά».

Όσον αφορά για το αν θα την ενδιέφερε να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, η ίδια αναφέρει ότι «Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη. Εκεί γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά».

 

 

 

 

Θα δώσω δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο. Εγώ ως άνθρωπος ξεκινάω πάντα με καλή πρόθεση όμως το σωφρονιστικό σύστημα πάσχει, έχει θέματα πολλά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Μπαίνω στο μάτι του κυκλώνα αλλά μπαίνω και στις καρδιές των ανθρώπων που θέλω. Έχει πολύ μεγάλο κόστος αυτό αλλά δεν πειράζει. Θα τα ξανάκανα όλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

«Πολύ πιθανό να έχω υποστεί ζημιά και επαγγελματικά λόγω αυτού. Εγώ είμαι ένας εργατικός άνθρωπος, αγαπώ τη δουλειά και δεν τη φοβήθηκα ποτέ. Αγαπώ πάρα πολύ και το δίκαιο. Αν συμβεί μία αδικία μπροστά μου, θα την υπερασπιστώ. Αν δω ότι το τραβάνε από τα μαλλιά, ναι θα γίνω πολύ έντονη για να καταλάβει ο άνθρωπος που καταπιέζεται ότι έχει κάποιον δίπλα του», υπογραμμίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Εκεί τελειώνει η ιστορία με το βιογραφικό μου. Από ‘κει και πέρα, σενάρια παίζουν πολλά, αποδείξεις παίζουν λίγες», τονίζει χαρακτηριστικά.

 

 

 

«Έχω να κάνω τηλεόραση 4 χρόνια και μου έχει λείψει πάρα πολύ. Μετά την ψυχοθεραπεία, είμαι σε μία φάση ηρεμίας και νιώθω ότι γίνεται μία παύση θεμιτή όπως σε όλους τους καλλιτέχνες και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και η σωστή πρόταση με τις σωστές συνθήκες και τους σωστούς ανθρώπους, θα ξαναλάμψει το φως που έχουμε μέσα μας, παραδέχτηκε η ηθοποιός.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ