Ομοφοβική επίθεση στην Αθήνα καταγγέλλει γνωστό μοντέλο: "Μου έσβησε τσιγάρο στο πηγούνι" - "Θα με σφάξουν, θα γίνω άλλος ένας Ζακ Κωστόπουλος"

Ο Dennys καταγγέλει ότι δέχθηκε φραστική και σωματική επίθεση στο Αιγάλεω.

Ο Dennys, ο οποίο εργάζεται ως μοντέλο στην Ελλάδα, κατήγγειλε μια ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Αιγάλεω.

Το περιστατικό συνέβη στην Ιερά Οδό, όσο περίμενε να περάσει στην απέναντι μεριά του δρόμου.

Βρισκόταν στο φανάρι με έναν φίλο του, όταν ένα σταματημένο αμάξι κατέβασε το παράθυρό του. Δυο άντρες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τους επιτέθηκαν φραστικά.

Συγκεκριμένα είπαν ότι τους πέρασαν για «γκόμενες, αλλά καταλάβαμε ότι είστε πού…τρες και γι΄ αυτό θα σας γα…με στο ξύλο».

Τότε ο Dennys του απάντησε «θα μου κλ…ις τ΄ αρ…δια».

Η φράση αυτή προκάλεσε την οργή των δυο αντρών, με αποτέλεσμα να απαντήσουν: «Πο…τη γα…νε, είστε άρρωστοι, θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω».

 

 

Όπως καταγγέλλει το μοντέλο σε βίντεό του: «Τρέχει, μας κυνηγάει ενώ ταυτόχρονα μας βρίζει. Τρέχουμε και εμείς και κάποια στιγμή μας φτάνει. Έρχεται κατά πάνω μου και μου πατάει μια κλωτσιά εδώ, μια μπουνιά εδώ, και μου έσβησε ένα τσιγάρο στο πηγούνι».

Ο φίλος του Dennys κάλεσε αμέσως την αστυνομία, κάνοντας τους δράστες να τραπούν σε φυγή.

«Να αντιδράτε, να μιλάτε, να βοηθάτε. Ντρέπομαι για τη χώρα που ζω. Σιχαίνομαι για τη χώρα που ζω. Και φοβάμαι εννοείται».

 

 

Όπως είπε ο λόγος που κυνηγάει την επίθεση νομικά και που την κάνει γνωστή είναι: «για να βοηθήσω στην αλλαγή που ίσως έρθει. Να υπάρξει κάποια ενσυναίσθηση, μια δεύτερη σκέψη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη. Να καταλάβετε ότι δεν είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε όλοι ίδιοι. Το ότι θα βάλω ένα κραγιόν δεν με κάνει διαφορετικό».

«Είμαι συμφιλιωμένος ότι κάποια στιγμή δεν θα είμαι τόσο τυχερός, και δεν θα επιβιώσω, θα με σφάξουν, σκοτώσουν. Θα γίνω άλλη μια Άννα, άλλος ένας Ζακ Κωστόπουλος. Αλλά θα πεθάνω περήφανος» αναφέρει κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ