Άγνωστη η αιτία θανάτου του Mάθιου Πέρι - Οι νέες εξετάσεις που αναμένεται να βγουν & τα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του

Ο Μάθιου Πέρι ταυτίστηκε με τη σειρά «Φιλαράκια» που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004).

Θλίψη παγκοσμίως, έχει προκαλέσει ο θάνατος του αμερικανοκαναδού ηθοποιού και παραγωγού Μάθιου Πέρι.

Ο Τσάντλερ από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» («Friends»), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών, ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ χθες Σάββατο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε πεθαμένο μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Δειτε επίσης: Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που οι γονείς του Μάθιου Πέρι φτάνουν έξω από το σπίτι μετά την είδηση του θανάτου του

Gwyneth Paltrow - Brooke Shields αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: "Δεν βρίσκω τις λέξεις λέει η μία", "Είμαι απίστευτα στεναχωρημένη" λέει η άλλη (φωτό)

Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες του -ειδικευμένου στην κάλυψη διασημοτήτων- ιστότοπου TMZ, ο οποίος ήταν το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον θάνατό του.

Ο Μάθιου Πέρι ταυτίστηκε με τη σειρά «Φιλαράκια» που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004).

Μακριά από τις κάμερες όμως έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Κατά τον TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Μάθιου Πέρι προκάλεσε κατάπληξη όταν παραδέχτηκε πως τον κυρίευε τεράστιο άγχος «κάθε βράδυ» στα γυρίσματα της σειράς.

Άγνωστη η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Τα αίτια θανάτου του ηθοποιού δεν προσδιορίστηκαν από τη νεκροψία και θα πραγματοποιηθούν πρόσθετες εξετάσεις από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες πριν βγει το συμπέρασμα.

Ο ιατροδικαστής, χθες το απόγευμα της Κυριακής, δεν κατέληξε σε συγκεκριμένη αιτία θανάτου και έδωσε αναβολή στην έκδοση του ιατροδικαστικού πορίσματος.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», σημείωσε ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες.

«Δεν υπήρχαν εμφανή τραύματα», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες στον σταθμό KCAL News του CBS του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, αλλά το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Ο ιατροδικαστής αναμένει την τοξικολογική εξέταση που ενδεχομένως να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Πέρι. Σημειώνεται πως στο σπίτι του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα.

 

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ