Συμφωνία του ροζ! Βασίλισσα Λετίσια & Λεονόρ με ασορτί εμφάνιση - Τι φόρεσε η Ινφάντα Σοφία; (φωτό)

Έδειχναν όλες κούκλες!

Σύσσωμη η οικογένεια της Ισπανίας βρέθηκε στο Teatro Campoamor, στο Οβιέδο της Ισπανίας για την τελετή απονομής βραβείων Princess of Asturias 2023..

Τα βραβεία απονέμονται κάθε Οκτώβριο και περιλαμβάνου ένα γλυπτό Joan Miró, μια καρφίτσα με το έμβλημα του Ιδρύματος και χρηματικό έπαθλο 50.000 € για κάθε κατηγορία.

Ο Βασιλιάς Φελίπε μαζί με τις "γυναίκες" της ζωής του δηλαδή, τη σύζυγο του Λετίσια και τις κόρες του, Λεονόρ και Σοφία έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση.

Εκπληκτικές για ακόμη μία φορά ήταν όλες οι royals!


instagram @vanityfair

Αρχικά, η fashion icon Βασίλισσα Λετίσια επέλεξε για την περίσταση ένα υπέροχο baby pink Hugo Boss κοστούμι που την κολάκευε απίστευτα κοστίζοντας συνολικά 732 ευρώ.

Ολοκλήρωσε το look της με nude γόβες με χαμηλό τακούνι αξίας €240.

Στα ίδια χρώματα περίπου κινήθηκε και η διάδοχος του θρόνου, Λεονόρ η οποία φόρεσε ροζ midi φόρεμα με δαντέλα, μακρύ μανίκι και κλειστό ντεκολτέ.

Η μικρούλα της οικογενείας, Ινφάντα Σοφία έκανε τη διαφορά με εκρού μίνι φόρεμα αξίας 421 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Με ροζ bon bon πουκάμισο - Μεγαλίστικο το φόρεμα της διαδόχου Λεονόρ, ωραιότατο το βελούδινο jumpsuit της Iνφάντα Σοφία (φωτό)

Το συνδύασε άψογα με φλατ slingback μαύρα παπούτσια.

Άκρως stylish όλα τα θηλυκά μέλη της ισπανικής βασιλικής οικογένειας!

Διαβάστε ακόμη: Weekend dress code για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας - Λεονόρ & Σοφία με sneakers & τζιν παντελόνι, trench coat για τη Λετίσια (φωτό)

Ποια εμφάνιση σας άρεσε περισσότερο;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ