Νίκος Παπανδρέου: Ζάχαρη και μέλι για τον Στ. Κασσελάκη - "Ο κατασπαραγμός που του γίνεται είναι too much - Φρέσκο αέρα φέρνει" (βίντεο)

Τι είπε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη του

Για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου σε συνέντευξή του. Όπως είπε, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρνει νέο αέρα και ο "κατασπαραγμός που του γίνεται" είναι υπερβολικός.

"Πιστεύω ότι είναι φρέσκος αέρας για το πολιτικό σύστημα. Το ότι τον κυνηγάνε τόσο τα social media δεν ξέρω αν φταίει ο ίδιος. Αφού είναι και από την Αμερική, το παίζει το παιχνίδι. Δεν του βγήκε, αλλά ο κατασπαραγμός που του γίνεται είναι too much", είπε ο Νίκος Παπανδρέου μιλώντας στο Action 24 και πρόσθεσε:

"Δείτε αυτούς που τον κυνηγούν, δείτε τις φάστες των ανθρώπων που δεν τον θέλουνε και αν αυτοί τραβάνε ψήφους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Αν ο Τσιπρας τον προώθησε, ίσως το προέβλεψε".

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, μάλιστα, πως δεν περίμενε να πάει τόσο άσχημα στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ: "Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο βαθύ, από τον Κασσελάκη. Το 2015 αντί να πάει με το Ποτάμι, διάλεξε να πάει με τον Καμμένο. Είναι αυτό αριστερό κόμμα;".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ