Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο - Αποφύγετε επικίνδυνα σπορ & επιπόλαιη οδήγηση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Την Κυριακή έχουμε την ακριβείας σύνοδο Ερμή-Άρη αλλά και την αντίθεση Ερμή-Δία. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση ειδικά αν ταξιδεύετε για να γιορτάσετε την εθνική μας εορτή, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, το να συνωστίζεστε χωρίς μέτρα προστασίας με κόσμο. Με το να πιέζετε τα πράγματα μόνο τον εαυτό σας ταλαιπωρείτε, αφού όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Ταύρου.

ΚΡΙΟΣ

Για σας, οι όψεις Ερμή-Άρη-Δία μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αποφύγετε συζητήσεις περί των οικονομικών την Κυριακή και προσέξτε την ασφάλεια των κεκτημένων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αντιθέσεις Ερμή-Άρη με τον Δία αλλά και η σύνοδος Ερμή-Άρη δημιουργούν ένα πιο νευρικό τοπίο με ένταση στις σχέσεις σας, παρορμητικές δράσεις αλλά και οξύθυμες αντιδράσεις. Ας είστε λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί και φυσικά ιδιαίτερα προσεκτικοί και με την οδήγηση ιδιαίτερα την Κυριακή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και σύνοδο με τον Άρη. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εντάσεις στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι όψεις αυτές χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή να κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε, παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και με θυμό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ