Νεκρός μέσα στο υδρομασάζ ο Μάθιου Πέρι - Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια έπαθε καρδιακή ανακοπή στα 54 του (βίντεο)

Πολύ κρίμα ....

Σοκ σκόρπισε η είδηση του θανάτου το Μάθιου Πέρι στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή.

Πηγές λένε ότι βρέθηκε νεκρός μέσα στο υδρομασάζ στο σπίτι του Λος Άντζελες.

Ο ιστότοπος TMZ επικαλείται πηγές που αναφέρουν ότι ο διάσημος ηθοποιός πέθανε στο σπίτι και αφού είχε προηγηθεί αθλητική δραστηριότητα το πρωί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μάθιου Πέρι επέστρεψε κάποια στιγμή το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα) στο σπίτι του μετά από ένα δίωρο παιχνίδι pickleball. Το pickleball είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει στοιχεία τένις, πινγκ-πονγκ και μπάντμιντον.

Λίγο αργότερα έστειλε για δουλειές τον βοηθό του, ο οποίος επέστρεψε δύο ώρες αργότερα, τον βρήκε να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε το 911.

Όπως σημειώνει το ΤΖΜ, μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές εάν αυτό που έκανε ο Μάθιου πριν πεθάνει έπαιξε ρόλο στον θάνατό του. Η έρευνα για τον θάνατό του βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια. Κατά το TMZ επίσης, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του ηθοποιού.

Η τελευταία ανάρτηση του αγαπημένου ηθοποιού μέσα στο τζακούζι

Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα "Φιλαράκια" του NBC, το οποίο προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Primetime Emmy το 2002 για την ερμηνεία του στην αγαπημένη κωμική σειρά.

Μαζί με το "Friends", ο Πέρι εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές όπως "Studio 60 on the Sunset Strip", "Go On" και "The Odd Couple". Ο Πέρι ήταν ο συνδημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς του ABC «Mr. Sunshine», που διήρκεσε από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2011.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι», ανέφερε σε μια δήλωση η Warner Bros. Television Group, η παραγωγή του «Friends». «Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ