Η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογείται: " Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα, ζω μέσα από τη δουλειά. Θέλω όταν ‘φύγω’ από τη ζωή να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό"

Η Κάτια Δανδουλάκη μιλάει για τον θάνατο και τη ζωή μετά από αυτόν.

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Στις δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεταθάνατο ζωή, τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Ξεκίνησε λέγοντας: «Διαθέτω απάνθρωπες αντοχές. Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα, ζω μέσα από τη δουλειά. Θέλω όταν ‘φύγω’ από τη ζωή να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό. Η μετάβασή μου από τη ζωή στον θάνατο μέσα στο θέατρο θα ήταν ένα από τα όνειρά μου στην σκηνή».

Σχετικά με τον πρόσφατο χαμό της Μαίρης Χρονοπούλου, η ηθοποιός σημείωσε: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Άφησε μεγάλο ‘χνάρι’».

"Το κενό της οικογένειας είναι τεράστιο".

Διαβάστε επίσης: Η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογείται: «Έχω καταστραφεί τρεις φορές οικονομικά εξαιτίας του θεάτρου» (βίντεο)

 

 

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε επίσης για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι ‘αγκαλίτσας’, με ενοχλεί το ‘μη με αγγίζεις’, θέλω να ‘χουχουλιάζω’ σε αγκαλιές. Μεγάλωσα με αγκαλιές και μου έλειψαν οι αγκαλιές των γονιών μου και του Μάριου (σ.σ. Πλωρίτη). Τώρα έχω των φίλων μου. Το κενό της οικογένειας είναι τεράστιο. Οι φίλοι είναι ένας μεγάλος θησαυρός για την ψυχή. Θέλουμε μια γλύκα, μια αγκαλιά στη ζωή μας. Αγάπη, τρυφερούς έρωτες».

Να σημειώσουμε, ότι και φέτος μπορεί όποιος θέλει να απολαύσει την Κάτια Δανδουλάκη στη θεατρική κωμική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

 

 

Επιπλέον, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στην πολυσυζητημένη τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ "Οι Πανθέοι".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ