Όλη η οικογένεια Καρύδη μαζί! Ο μπαμπάς Ντίνος, η μαμά Τζούλια - Και ο Θοδωρής Αθερίδης με την Σμαράγδα (φωτό)

H κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της κόρης τους....

Ο Ντίνος Καρύδης και η Τζούλια Αργυροπούλου, πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση ''Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη΄΄.

Την παράσταση σκηνοθετεί η κόρη τους Σμαράγδα Καρύδη. 

Λίγα λόγια για την παράσταση: 

Το προκλητικό και ξεκαρδιστικό έργο του θρυλικού θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη και με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο Θέατρο ΗΒΗ, από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Γραμμένο από τον βραβευμένο με Νόμπελ Ντάριο Φο, το «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» είναι ένα μοναδικό μείγμα σάτιρας, ευφυΐας και κοινωνικού σχολιασμού.

Η Σμαράγδα Καρύδη υπογράφει τη δραματουργική επεξεργασία και τη σκηνοθεσία του έργου, επιστρατεύοντας έναν ταλαντούχο θίασο, στον οποίο πρωτοστατεί η ίδια κρατώντας το ρόλο της μαμάς. Μαζί της, πρωταγωνιστούν ο σπουδαίος κωμικός Τάκης Παπαματθαίου στο ρόλο του παππού, ο Γιώργος Νούσης στο ρόλο του γιου, ο Χάρης Χιώτης στο ρόλο του ανηψιού, ο Τάσος Ροδοβίτης, ο Διαμαντής Αδαμαντίδης και η Ιωάννα Λέκκα.

Στην πρεμιέρα εκτός από τους γονείς της ηθοποιού και σκηνοθέτη, βρέθηκε και ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης και ο κολλητός της Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος  είναι πάντα διακριτικός μπροστά στα πεθερικά του, πόζαρε μαζί τους και όλοι έδειχναν να είναι χαρούμενοι και ευδιάθετοι. 

Δείτε όλες τις φωτό στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ