Ελπίδα: Έπαθα έμφραγμα αισθάνθηκα φρικτό πόνο ίδρωνα -Λίγες βδομάδες νωρίτερα έχασα τον άντρα μου, έμεινε από ανακοπή στα χέρια μου

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για το έμφραγμα που υπέστη και τον θάνατο του συζύγου της.

Η εμβληματική τραγουδίστρια των '70s, Ελπίδα, έδωσε συνέτευξη στην εφημερίδα "On Time" και μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη το καλοκαίρι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήταν πολύ σοβαρό, καθώς πήγε να πεθάνει και σώθηκε στο παρά πέντε.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο, λίγες μόνο ημέρες, αφότου είχε πεθάνει ο σύζυγός της, ο επιχειρηματίας και μηχανολόγος μηχανικός, Στάθης Κατσαντώνης ένα γεγονός που της προκάλεσε απίστευτη στεναχώρια.

«Πέρασα ένα έμφραγμα. Τη γλίτωσα κάποια στιγμή. Αισθάνθηκα τρελό πόνο στο στήθος ξαφνικά, ίδρωνα και πονούσα φρικτά. Ειδοποίησα τον γιατρό, ήρθε το ασθενοφόρο, με πήρε, πήγαμε στο νοσοκομείο και παρά τρίχα τη γλίτωσα. Έβαλα τρία στεντ».

«Φοβήθηκα, γιατί άκουγα τους γιατρούς να πανικοβάλλονται και να λένε στα παιδιά μου "θα σας πούμε σε λίγο" και τα παιδιά μου να κλαίνε σε μια γωνιά», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Είχε πεθάνει ο σύζυγός μου και πήγα στην τράπεζα να διεκπεραιώσω κάποια πράγματα και κάποια στιγμή, γύρισα σπίτι φουλ από στενοχώρια. Πονούσα αριστερά, άρχισα να ιδρώνω και πήρα τους γιατρούς SOS. Εκείνος κατάλαβε ότι ήταν έμφραγμα και μου είπε "πηγαίνετε στο νοσοκομείο, μην καθυστερείτε καθόλου". Πήρα τον γιατρό μου και μου έστειλε ασθενοφόρο. Τι να κάνουμε; Η ζωή τα έχει αυτά. Τώρα αισθάνομαι καλά», επισήμανε

Όσον αφορά τον σύζυγό της συγκίνησε λέγοντας: «Μου λείπει η συντροφιά του. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Είχαμε πάει στο εξοχικό μας στο Πόρτο Ύδρα για να ξεκινήσουν οι διακοπές μας τον Ιούλιο του 2023 κι από τη μια γεφυρούλα, ήθελα να βγω στην άλλη για να τον πάρω με το αυτοκίνητο και να πάμε στην Ερμιόνη».

«Την ώρα που έφτασε στο αυτοκίνητο, να μπει στην πόρτα, μου λέει "δεν νιώθω...", δεν πρόλαβε να το πει, έμεινε στα χέρια μου. Αυτή η στιγμή δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Ο Στάθης πάντα έλεγε "θέλω να φύγω γρήγορα, να μην αρρωστήσω". Έπεσε στην αγκαλιά μου. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έπαθε ανακοπή καρδιάς. Εγώ είχα πάθει σοκ, δεν θυμάμαι τίποτα».

Όταν η Ελπίδα σε παλιότερη συνέντευξη στο MEGA μιλούσε για τον άντρα της

Είχε πει χαρακτηστισικά ότι «Ο σύζυγός μου ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου».

 

 

Η Ελπίδα Καραγιαννοπούλου, καλλιτεχνικά γνωστή ως Ελπίδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας την 1η Οκτωβρίου του 1949. Στα δεκαπέντε της χρόνια η οικογένειά της μετακόμισε στην Αθήνα, όπου τελείωσε το 5ο Γυμνάσιο Θηλέων. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει αρχιτέκτονας και αργότερα, σπούδασε σχέδιο στη Σχολή Δοξιάδη.

Ωστόσο, πριν τελειώσει τις σπουδές της γνώρισε τον Γεράσιμο Λαβράνο, γνωστό μουσικοσυνθέτη κι έτσι το 1970 άρχισε να ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι. Σπούδασε μουσική και φωνητική κοντά στον σπουδαίο δάσκαλο Αλέξανδρο Αινιάν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ