Ο Στέφανος Κασσελάκης στο "Πρωινό" του Λιάγκα: "Ο Τάιλερ το παίρνει προσωπικά" - "Τι σόι χώρα με χλιδή στη Μύκονο και να είναι ετσι η Αθήνα"

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει για τις εντυπώσεις του συζύγου του από το ΕΣΥ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του ANT1 και την εκπομπή "Το Πρωινό μου". Ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Στη σκιά των αναταραχών που έχουν προκύψει μέσα στο κόμμα, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τις εντυπώσεις του Tyler Mccbeth από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το ΕΣΥ, το οποίο αφορά και το επάγγελμά του.

«Ο Τάιλερ, όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς Έλληνες, το παίρνει προσωπικά. Σου λέει “ρε παιδιά, τι είναι αυτό το πράγμα; Τι σόι χώρα με τη χλιδή στη Μύκονο και να είναι αυτή η Αθήνα. Πόσο μάλλον η περιφέρεια”, ανέφερε στο β’ μέρος των δηλώσεων που έκανε στον ανταποκριτή του καναλιού στη Νέα Υόρκη.

Σχολίασε, στη συνέχεια, το πώς βίωσε την πανδημία μαζί με τον σύντροφό του: «τραβήξαμε δύσκολες στιγμές, εκείνος δηλαδή, γιατί δούλευε τις νύχτες, είχε μία μάσκα για δύο εβδομάδες, δεν είχαν άλλον εξοπλισμό».

Επίσης, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και διαπίστωσε ότι είναι προβληματική η αναλογία ασθενών και νοσηλευτών.

Πάμε στον Ευαγγελισμό πριν 1-2 μήνες και βλέπει μια αναλογία νοσηλευτών με ασθενείς και λες “δεν είναι δυνατόν να ελέγξεις τη μόλυνση."

 

 

Στον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάση Τσίτσα, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε με τον τρόπο του ότι οι περιβόητες βέρες του πολιτικού γάμου ήταν Cartier. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα έπιασε το χέρι του και τον ρώτησε αν οι βέρες είναι Cartier, με τον ίδιο να χαμογελάει και να της κάνει νόημα με χιούμορ.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Όλες οι φωτογραφίες & το βίντεο με τη βέρα στο δεξί του παντρεμένου πλέον αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

«Τους λέω κάθε φορά που μας κυνηγάνε, “ρε παιδιά καμια δωρεά στη Θεσσαλία θα κάνετε;” Τόσα χρήματα βγάζετε από εμάς…».

Ακόμη τόνισε ότι “εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα. Με νέες νοοτροπίες και σε όποιον αρέσει…Κάποιος πρέπει να το προσπαθήσει, αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα. Αλλιώς είμαστε απλά έρμαια των επιλογών του παρελθόντος.”

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ