Η Pink τα είπε όλα: "Ήμουνα αλήτισσα, κόντεψα να πεθάνω από ναρκωτικά" - "Οι γονείς μου ούρλιαζαν ο ένας στον άλλον και πλακωνόντουσαν"

Η διάσημη τραγουδίστρια Pink σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την εφηβεία της!

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Pink, με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, αποκάλυψε σε συνέντευξη στην εκπομπή «60 Minutes» στο δίκτυο CBS, ότι πριν γίνει διάσημη, παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Ο λόγος; Η υπερβολική δόση ναρκωτικών!

Η 44χρονη ποπ σταρ μίλησε για το περιστατικό, το οποίο συνέβη λίγες μόνο εβδομάδες πριν υπογράψει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.

Η Pink εκμυστηρεύτηκε ότι κατά τη διάρκεια της Ημέρας των Ευχαριστιών του 1995, πήγε σε ένα ρέιβ όπου πήρε «έκσταση, αγγελόσκονη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Όλων των ειδών τα πράγματα… Μετά βγήκα έξω. Τελειωμένη. Πάρα πολύ».

Στην ερώτηση αν «παραλίγο να πεθάνει», η Pink απάντησε: «Ναι».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στη δύσκολη εφηβεία της και τις συνθήκες που επικρατούσαν στο οικογενειακό της περιβάλλον.

«Εκτός ορίων. Ήμουν αλήτισσα. Είχα μεγάλο στόμα. Βασικά μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα οι γονείς μου φώναζαν ο ένας στον άλλο, πετούσαν πράγματα. Μισούσαν ο ένας τον άλλον. Έμπλεξα με τα ναρκωτικά. Πουλούσα ναρκωτικά».


Η τραγουδίστρια απάντησε επίσης και για τον λόγο για τον οποίο εξομολογείται όλα τα άσχημα συμβάντα της ζωής της: "Αν είμαι ένα μυστήριο για εσάς, πώς μπορώ να περιμένω να συνδεθείτε μαζί μου; Θέλω να με γνωρίσετε".

Η Pink τόνισε επίσης ότι δεν ξαναπήρε ναρκωτικά από το 1995. 

"Αυτό είναι το θέμα με μένα. Μόλις το αποφασίσω, τελείωσα".

"Δεν πήρα ποτέ δισκογραφικό συμβόλαιο επειδή ήμουν χαριτωμένη", είπε η Pink. "Πήρα δισκογραφικό συμβόλαιο επειδή ήμουν φλογερή, είχα πολλά να πω και είχα φωνή".

Η Pink σχολίασε, τέλος, ότι γνωρίζει τι λέει ο κόσμος για εκείνη επειδή είναι μυώδης και έχει κοντά μαλλιά. 

"Είμαι πιθανώς ένας άντρας. Σίγουρα είμαι λεσβία. Αν είσαι ειλικρινής και δεν υποκύπτεις στα κοινωνικά πρότυπα, τότε είσαι τρομακτική και επικίνδυνη", είπε. "Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι το πιο χαζό, το πιο διασκεδαστικό άτομο....που ενδεχομένως θα σε πλακώσει στο ξύλο, αν χρειαστεί".

Η Pink, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Αλέσια Μπεθ Μουρ, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1979.

Το 2000, ύστερα από την τριετή καριέρα της με το σύγχρονο για την εποχή του γυναικείο R&B συγκρότημα Choice, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι ονόματι "There You Go" από το άλμπουμ "Can't Take Me Home". Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και έφτασε στο νούμερο 7 του Billboard Hot 100.

Το 2001 κυκλοφορεί το δεύτερό της άλμπουμ, το "Missundaztood", το οποίο ήταν επίσης εμπορική και κριτική επιτυχία. Το άλμπουμ περιελάμβανε τέσσερα τραγούδια: "Get the Party Started", "Don't Let Me Get Me", "Just Like a Pill" και "Family Portrait", το καθένα από τα οποία μπήκαν στα κορυφαία 20 με το "Get the Party Started" να είναι το κορυφαίο της τραγούδι μέχρι το 2008, όταν ένα άλλο της τραγούδι, το "So What", έφτασε στο νούμερο 1 Billboard Hot 100.

Τα κατορθώματα της καριέρας της Pink περιλαμβάνουν: τρία βραβεία Grammy, πέντε βραβεία MTV Video Music και δύο βραβεία Brit.

Πριν από λίγες μέρες, η Pink κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι με τίτλο "Dreaming". Πρόκειται για μια ανατρεπτική συνεργασία με τους Marshmello και Sting!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ