Σπάνια vintage pic: Όταν η αείμνηστη Έλενα Ναθαναήλ πόζαρε πλάι στον διεθνούς φήμης σχεδιαστή, Ντίμη Κρίτσα

Ασπρόμαυρο κλικ

Μία σπάνια vintage φωτογραφία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, elenasdiary_blog.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο κλικ με πρωταγωνιστές την Έλενα Ναθαναήλ και τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή, Ντίμη Κρίτσα.

Διαβάστε ακόμη: Η Έλενα Ναθαναήλ στα 19 της! Η vintage φώτο της Ελληνίδας καλλονής που έγινε εξώφυλλο στο Paris Match

Οι δυό τους εθεάθησαν σε νυχτερινή έξοδο και πόζαραν αγκαλιά χαμογελώντας στο φακό.

Διαβάστε ακόμη: Τι μας θύμησε σήμερα αυτή η φωτογραφία! Η Έλενα Ναθαναήλ & ο Γιάννης Πουλόπουλος μαζί - Όταν η πρωταγωνίστρια πήγε να τον ακούσει

«”Ντύθηκα” πολύ στο σινεμά και στο θέατρο στην προσωπική μου ζωή ήθελα να είμαι απλή» είχε πει η αξέχαστη ηθοποιός το 2001. «Νομίζω ότι όποιος με σκεφτεί θα με σκεφτεί με ένα μπλου τζιν. Με ενοχλούν οι ακρότητες στη μόδα ή τα κραυγαλέα αξεσουάρ. Θέλω να φοράω το ρούχο και να μη με φοράει. Πιστεύω ότι έχω τον τρόπο ακόμα και ένα φτηνό ρούχο να το φορέσω “κάπως” και να μην το καταλάβει κανείς. Ποτέ δεν έδωσα πολλά χρήματα για τα ρούχα. Τι θα πει “είναι της μόδας”; Το θέμα είναι αν μου πάει. Έχω άποψη σε αυτό. Είμαι χαμηλών τόνων στο ντύσιμο. Δεν προσπάθησα να δημιουργήσω στιλ ή μόδα, ασχέτως αν αυτό έγινε κάποια στιγμή. Δεν προσπάθησα τίποτα από όλα αυτά ίσως για να μην αλλοτριωθώ ως άνθρωπος.Η ζωή τότε είχε άλλη γοητεία. Εγώ βέβαια δεν ήμουν ιδιαίτερα κοσμική. Επειδή όμως εκείνη την εποχή έβγαιναν όλοι, έβγαινα και εγώ. Δεν ξέρω ίσως τότε η διασκέδαση να ήταν πιο εντυπωσιακή αν και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, αφού δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ». 

Να υπενθυμίσουμε ότι η σπουδαία ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ, εντούτοις το 1973 απέκτησε μια κόρη με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη, την Ίνκα.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pics: Η καλλονή Έλενα Ναθαναήλ με τον Γιώργο Τσαγκάρη, τον μεγάλο της έρωτα - Απέκτησαν την Ίνκα, δεν παντρεύτηκαν ποτέ (φωτό)


instagram @vintagegreeece

Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον επί 29 χρόνια σύντροφο της ζωής της, βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάσο Μητρόπουλο, κατοικούσαν στην Εύβοια και δήλωνε ότι ήταν αγρότισσα και ασχολούταν με την παραγωγή κρασιού.

Έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα. Απεβίωσε στις 4 Μαρτίου 2008 και η κηδεία της έγινε το μεσημέρι της επομένης στο νεκροταφείο της Νέας Φιλαδελφείας στον Κόκκινο Μύλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ