Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο με τον αγαπημένο του Τάιλερ στη Νέα Υόρκη - ''Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι...''

Ο γάμος τους έγινε στο Hamptons της Νέας Υόρκης 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε χθες 19/10 με πολιτικό γάμο τον σύντροφο του,  Tyler McBeth σε θέρετρο στο Hamptons στις Η.Π.Α.

Η ανακοίνωση έγινε μια μέρα πριν με τον πλέον θεσμικό τρόπο στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Με αυτό τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από το καθοδηγητικό όργανο του κόμματος, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του και στην οποία συμμετείχε μέσω zoom από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας. Να σημειώσουμε πως δεν έγιναν ακόμη γνωστές λεπτομέρειες του γάμου. 

Δείτε επίσης: Παντρεύεται σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης τον αγαπημένο του Τάιλερ στις ΗΠΑ -Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συστήσει τον σύντροφό του στο επίσημο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε πως κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο έκανε και την πρώτη του ανάρτηση!  

Παρόλ' αυτά δεν θέλησε να ανεβάσει πληροφορίες και φωτογραφίες από την ευτυχισμένη στιγμή του με τον Τάιλερ, αλλά ένα αντιπολεμικό ραπ κομμάτι, το «Άμαχος» του χιπ-χοπ γκρουπ Στίχοιμα, σε συνεργασία με τον Χρήστο Θηβαίο.

Στο κείμενο της ανάρτησης ο κ. Κασσελάκης γράφει «Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ