Επέλαση των κοριών και στην Ελλάδα: Έκλεισε ξενοδοχείο για απεντόμωση - Τους έστειλαν Γάλλοι τουρίστες

Έκαναν την εμφάνισή τους οι κοριοί και στην Ελλάδα.

Οι κοριοί που μαστίζουν τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία έκαναν την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό Γιώργος Χότζογλου στην κάμερα του OPEN και την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος".

Ανέφερε ότι ξενοδοχείο στη χώρα μας έκλεισε για απεντόμωση μετά την επέλαση των κοριών.

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε. Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό. Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο», τόνισε.

Όπως σημείωσε ο κ. Χότζογλου «τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους. Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης: Ήρθε η εποχή των κοριών! Ας μάθουμε πως εμφανίζονται & πως θα προφυλαχθούμε στα σπίτια μας και στα σεντόνια μας (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ