Απειλές για την ζωή της δέχεται όλη η οικογένεια Hadid - τα μηνύματα υπερ των Παλαιστινίων - φοβούνται μήπως τους κοστίσει ακριβά

Aναστατωμένη όλη η οικογένεια με τα μηνύματα που λαμβάνει....

Οι Χαντίντ δέχονται απειλές για την υποστήριξή τους στην Παλαιστίνη - και η κατάσταση έχει χειροτερέψει τόσο πολύ που αναγκάστηκαν να λάβουν μέτρα !

Πηγές αναφέρουν πως κάθε μέλος των Χαντίντ - συμπεριλαμβανομένων των Τζίτζι, Μπέλα, Ανουάρ και ακόμη και των γονιών τους, Μοχάμεντ και Γιολάντα - έχουν λάβει μηνύματα μίσους  που τους έκαναν να φοβούνται για τη ζωή τους.

Το TMZ αναφέρει πως αυτες απειλές θανάτου έρχονται μέσω πολλαπλών μέσων . . . συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ακόμη και των δικών τους κινητών τηλεφώνων.

''Οι πηγές μας, μας λένε ότι οι αριθμοί τηλεφώνων αρκετών μελών της οικογένειας Χαντίντ διέρρευσαν στο διαδίκτυο την τελευταία εβδομάδα - με άλλα λόγια, τους έκαναν doxxed - και τυχαίοι άνθρωποι τους έστειλαν φρικτά μηνύματα. . . συμπεριλαμβανομένων γραφικών περιγραφών για το πώς θα τους εκτελούσαν''. 

Αυτό ανάγκασε τους Χαντίντ, να αλλάξουν αριθμούς για να αποφύγουν τις συνεχείς απειλές. Η κατάσταση έχει χειροτερέψει τόσο πολύ, που ο Μοχάμεντ, ο πατέρας της οικογένειας, σκέφτεται να πάει στο FBI.

Η Τζίτζι έσπασε τη σιωπή της μετά την επίθεση της Χαμάς , αλλά τα τελευταία της σχόλια έχουν προκαλέσει την οργή του ίδιου του Ισραήλ.

Να σημειώσουμε πως ο πατέρας των supermodels είναι Παλαιστίνιος κτηματομεσίτης. Θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους κτηματομεσίτες στο Λος Άντζελες . . Ο Μοχάμεντ Χαντίντ  έχτισε την αυτοκρατορία του φτιάχνοντας τις πιο φανταχτερές και πολυτελείς επαύλεις στο Λ.Α.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ