Από σωματοφύλακας της Taylor Swift, στρατιώτης στο Ισραήλ: Ο Talmor Morgan πήγε να πολεμήσει τη Χαμάς

Ο σωματοφύλακας της Taylor Swift έβαλε τα "χακί" και μετέβη στον πόλεμο στο Ισραήλ!

Ο Talmor Morgan ο οποίος εργαζόταν ως σωματοφύλακας της Taylor Swift κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Eras Tour, αποφάσισε να πάει να πολεμήσει στο Ισραήλ, στον πόλεμο που ξεκίνησε με την επίθεση της Χαμάς.

Ο σωματοφύλακας της διάσημης τραγουδίστριας είναι ισραηλινής καταγωγής γεννημένος στο κιμπούτς.

Σε ανάρτησή του στο Facebook εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτήν την δύσκολη απόφαση και να μεταβεί στο μέτωπο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: 

"Στέκομαι στο πλευρό του Ισραήλ... δεν θα έπρεπε να είναι μόνο για ένα άτομο που στέκεται με το ένα και μοναδικό εβραϊκό κράτος. Θα έπρεπε να είναι "Στέκομαι με την ανθρωπότητα!!!" Ενώ η μία πλευρά προστατεύει τα μωρά τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, η άλλη πλευρά τα χρησιμοποιεί ως ανθρώπινες ασπίδες!!! Θα είναι προσβολή για τα ζώα παγκοσμίως να τα αποκαλούμε "ζώα" αλλά αυτά δεν είναι ανθρώπινα όντα!!! Σκότωσαν και έσφαξαν οικογένειες στα κρεβάτια τους μαζί με τα κατοικίδια της οικογένειας!!!! Και μετά έκαψαν τα σπίτια τους!!!! Προσπαθήστε να φανταστείτε ότι αυτό συμβαίνει στη δική σας γειτονιά, στους γείτονές σας ή σε μια οικογένεια που γνωρίζετε...

Έχω μια πολύ ωραία ζωή πίσω στις ΗΠΑ... έχω μια καταπληκτική ονειρεμένη δουλειά που αγαπώ, καλούς φίλους που τους αποκαλώ οικογένεια και ένα πολύ άνετο σπίτι. Δεν ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να έρθω εδώ... Αλλά δεν θα μπορούσα να στέκομαι αμέτοχος ενώ οικογένειες σφαγιάζονται και καίγονται ζωντανές μέσα στα σπίτια τους!!! Μόνο και μόνο επειδή είναι Εβραίοι ή επειδή είναι Ισραηλινοί. Δεν στέκομαι εδώ μόνο με το Ισραήλ και πραγματικά στέκομαι εδώ!!! Στέκομαι εδώ με την ανθρωπότητα... μην είστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας!!! Μην στέκεστε στο περιθώριο και μην λέτε τίποτα... Σταθείτε με το Ισραήλ, σταθείτε με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!!! Μοιραστείτε και υποστηρίξτε την Ανθρωπότητα! Υποστηρίξτε το Ισραήλ."

Ο σωματοφύλακας είχε λάβει επαίνους πριν μερικούς μήνες για ένα viral βίντεο στο TikTok που τον έδειχνε να συνοδεύει την Taylor Swift μακριά από τη σκηνή μετά από μία συναυλία της, ενώ εξέταζε προσεκτικά για τυχόν κινδύνους.

Πλέον διάλεξε μια διαφορετική κατεύθυνση στη ζωή του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ