Επιτέλους το μάθαμε! Αυτή είναι η μητέρα των τρίδυμων Χιούι, Ντιούι και Λιούι - Πόσο θα μείνουν με τον θείο τους Ντόναλντ Ντακ; Ο μπαμπάς τους; 

Εσύ γνώριζες τη συναρπαστική ιστορία της Disney;

Η Disney έχει δημιουργήσει πολλούς φανταστικούς χαρακτήρες μέσα στα χρόνια. Κάποιοι από αυτούς μετράνε έναν αιώνα ζωής. Ανάμεσά τους είναι και η οικογένεια Ντακ.

Ο Ντόναλντ Ντακ και το σόι του αποτελούν βασικούς χαρακτήρες της Disney. Αν και μετράνε πολλά χρόνια σε κόμικς, σειρές και ταινίες, πολλοί δεν γνωρίζουν τα πάντα για την ιστορία τους.

Πάμε να λύσουμε, λοιπόν, σήμερα, ένα από τα μεγάλα μυστήρια, ποια είναι η μητέρα των τριών ανιψιών του Ντόναλντ Ντακ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή!

Οι Χιούι, Λιούι και Ντιούι είναι τριάδα φανταστικών παπιών της οικογένειας Ντακ και ανίψια του Ντόναλντ Ντακ.

Είναι πανομοιότυπα τρίδυμα που ξεχωρίζουν μόνο από το χρώμα των καπέλων τους: κόκκινο για τον Χιούι, πράσινο για τον Λιούι και μπλε για τον Ντιούι.

Η μητέρα των τριών αυτών παπιών είναι η Ντέλλα Ντακ, τη δίδυμη αδελφή του Ντόνταλντ, η οποία έδωσε τα παιδιά της στο θείο τους όσο εκείνη θα έπρεπε να φροντίζει τον άντρα της και πατέρα τους στο νοσοκομείο, τα οποία βέβαια δεν πήρε ποτέ πίσω.

Δεν είναι ακόμα γνωστό μετά από τόσα χρόνια ποιος είναι ο πατέρας τους.

Οι δημιουργοί της ιστορίας γύρω από τα ανίψια του Ντόναλντ Ντακ είναι οι Τεντ Όσμπορν και Αλ Ταλιαφέρο. Για πρώτη φορά είδαμε τα τρία αδέρφια στο κυριακάτικο κόμικς στριπ του Ντόναλντ στις 17 Οκτωβρίου του 1937.

Η πρώτη τους εμφάνιση στα κινούμενα σχέδια ήταν στην ιστορία "Τα ανίψια του Ντόναλντ το 1938".

Πού εμφανίζεται η μητέρα των Χιούι, Λιούι και Ντιούι

Η Ντέλλα Ντακ κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως «Ξαδέρφη Ντέλλα». Η δεύτερη φορά, και η πρώτη αναφορά στην οθόνη, ήταν στο μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων “Donald’s Nephews” (1938) ως “Sister Dumbella”. Έπειτα δεν επανεμφανίστηκε ποτέ στην οθόνη μέχρι το DuckTales το 2017, ενώ και στα κόμικς είχε περιορισμένες εμφανίσεις.

Σύμφωνα με την ιστορία, η Ντέλλα γράφει στον ξάδερφο της Ντόναλντ και του ζητάει να κρατήσει τα τρία ανιψάκια.

Όπως αναφέρει λόγω μιας φάρσας τους με πυροτεχνήματα, ο πατέρας τους έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 X @gabyghost5

Μια ημέρα τα σκανταλιάρικα τρίδυμα τοποθέτησαν ένα πυροτέχνημα κάτω από την ξύλινη καρέκλα του πατέρα τους και τον έστειλαν τραυματία στο νοσοκομείο. Η μητέρα τους αποφάσισε να τα στείλει για λίγες ημέρες στον θείο τους στη Λιμνούπολη, όμως αυτά παρέμειναν έκτοτε μαζί του. Συνέχισαν τις σκανδαλιές τους, κάνοντας αφόρητη τη ζωή του θείου τους, αν και τον έσωσαν κιόλας σε αρκετές περιπτώσεις.

Μετά από μια σειρά 6 στριπ, όπου τα τρία ανιψάκια προκαλούν πολλούς μπελάδες, ο Ντόναλντ δέχεται ένα τηλεγράφημα από την Ντέλλα και τα ανιψάκια επιστρέφουν στην μητέρα τους.

Αυτό συμβαίνει στο 2017, καθώς στο στριπ του Αλ Ταλιαφέρρο που χρονολογείται στις 25/2/1940 οι Χιούη, Λιούη και Ντιούη Ντακ εγκαθίστανται μόνιμα στο σπίτι του Ντόναλντ, ένα γεγονός για το οποίο δεν δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις.

@gabyghost5

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ