Topless στους Παξούς η καλλονή Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί της Παπακαλιάτης, Καβογιάννη, Αλεξίου για τα γυρίσματα του "Maestro" (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής ξανθιάς πρωταγωνίστριας, αλλά και του υπόλοιπου καστ της σειράς.

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται στους Παξούς για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Maestro". Η γοητευτική ηθοποιός αναστατώνει τους θαυμαστές της με μια αποκαλυπτική φωτογραφία.

Ποζάρει topless μπροστά στον φακό και επιδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της. Πιο συγκεκριμένα φοράει ένα κόκκινο T-shirt, το οποίο και έχει σηκώσει για να φαίνεται το στήθος της και τζιν παντελόνι, καθώς και μαύρα γιαλιά ηλίου και sneakers.

Instagram @klelia_andriolatou

Διαβάστε επίσης: Η Κλέλια Ανδριολάτου με το ανδρόγυνο look του φθινοπώρου! Oversized γκρι σακάκι με ρίγα, λευκό πουκάμισο & γραβάτα (φωτό)

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς μοιράστηκε και ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Ένα γύρισμα στους Αντίπαξους είναι σαν ένα γύρισμα στο παράδεισο (τον Οκτώβριο)!».

Δίπλα του βλέπουμε τη Μαρία Καβογιάννη, τον Φάνη Μουρατίδη και τον Ορέστη Χαλκιά. 

Instagram @christopherpapakaliatis

Instagram @christopherpapakaliatis

Instagram @christopherpapakaliatis

Για τα γυρίσματα βρίσκεται στο όμορφο νησί του Ιονίου και η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός της σειράς Χάρις Αλεξίου.

Η Μαρία Καβογιάννη δημοσίευσε μια υπέροχη εικόνα των δυο τους, γράφοντας: "Σ`έβλεπα από το πλάι και έλεγα γελάει και σήμερα!".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ