Αυτή είναι η 8χρονη Emily νεκρή από την Χαμάς: Ο πατέρας της με λυγμούς - "Με ανακουφίζει ότι πέθανε αντί να την βασανίζουν & να είναι αιχμάλωτη"

"Ο θάνατος είναι ευλογία"

Ραγίζει καρδιές από την αντίδραση ενός πατέρα όταν έμαθε πως η 8χρονη κόρη του σκοτώθηκε από ενόπλους της Χαμάς κατά τη διάρκεια της βάρβαρης επίθεσης στο κιμπούτς Be’eri.

«Καλύτερα νεκρή παρά όμηρος της Χαμάς»

Διαβάστε ακόμη: 90 Έλληνες κατέφτασαν στο Ελευθέριο Βενιζέλος από το Ισραήλ - Δείτε βίντεο με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες τους

Ο Τόμας Χαντ πέρασε δύο ημέρες ανυπομονώντας να μάθει νέα σχετικά με την κόρη του Έμιλι, μετά την έφοδο των Παλαιστίνιων τρομοκρατών στο κιμπούτς τους γύρω στις 7 το πρωί του Σαββάτου, σκοτώνοντας τουλάχιστον 100 ανθρώπους.

Ο Τόμας Χαντ, ο πατέρας της 8χρονης Έμιλι
@cnn

Ο Χαντ δήλωσε ότι το κιμπούτς τους δεχόταν τα πυρά των ενόπλων της Χαμάς για περίπου 12 ώρες εκείνη την ημέρα, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν γνώριζε πού βρισκόταν ή ποια ήταν η τύχη του παιδιού του, καθώς είχε πάει να κοιμηθεί στο σπίτι μιας φίλης της - κάτι που σπάνια έκανε.

Αργότερα, όταν ο Χαντ ενημερώθηκε για τη δολοφονία της κόρης του, η αντίδρασή του ήταν απλώς να πει «ναι!». «Αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή είδηση που θα μπορούσα να μάθω» είπε με δάκρυα στα μάτια. «Ήταν είτε νεκρή, είτε στη Γάζα. Και αν ξέρετε τι κάνουν στους ανθρώπους στη Γάζα, αυτό είναι χειρότερο από τον θάνατο» είπε.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο - Η κοπελίτσα είδε στο Facebook «Τη γιαγιά μου στο πάτωμα του σπιτιού της δολοφονημένη» - Το ανέβασε τρομοκράτης της Χαμάς

«Δεν θα έχουν φαγητό. Δεν έχουν νερό. Θα ήταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο με έναν θεό ξέρει πόσους ανθρώπους. Και τρομοκρατημένη κάθε λεπτό, ώρα, μέρα και πιθανόν και τα επόμενα χρόνια. Έτσι, ο θάνατος ήταν μια ευλογία. Μια απόλυτη ευλογία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ