H Κέιτ Μίντλετον απογειώνει το ton sur ton cream - Eμείς όμως τρελαθήκαμε με την τσάντα της (φωτό)

Eπισκέφθηκε σήμερα ένα πανεπιστήμιο στα East Midlands.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θυμήθηκε τα φοιτητικά της χρόνια, καθώς επισκέφθηκε σήμερα ένα πανεπιστήμιο στα East Midlands.

Η Κέιτ Μίντλετον, 41 ετών, συνομίλησε με φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent, όπου συζητούσε για τη σημασία της ψυχικής υγείας των νέων, όταν δήλωσε: "Θα ήθελα πολύ να ξαναγίνω φοιτήτρια!"

Για την επίσκεψή της, η μητέρα τριών παιδιών επέλεξε ένα κρεμ πλεκτό μπλουζάκι αξίας 110 λιρών από μία από τις αγαπημένες της μάρκες, τη Sezane, με μια ασορτί φούστα κόστους 135 λιρών.

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο λόγος που δεν θα ταξιδέψει στην Σιγκαπούρη - Ο Πρίγκιπας Τζορτζ θα την κρατήσει πίσω για κάτι πολύ σημαντικό!

 

Όπως βλέπετε , αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα κοστούμια που επέλεγε το τελευταίο διάστημα.

 

 

 

 

Συνδύασε το ντύσιμό της με σουέντ μπεζ - καφέ γόβες και επέλεξε κομψά σκουλαρίκια με πέρλες. Αυτό όμως που μας ξετρέλανε στην κυριολεξία είναι η τσάντα της. Για αξεσουάρ, κρατούσε την τσάντα Mini Holly Bag της Tusting, αξίας 365 λιρών. Είναι cute και ταιριάζει με πολλά σύνολα! 

 

 

Τέλος να σημειώσουμε πως τα μαλλιά της ( τα οποία, by the way , έχουν μακρύνει πάρα πολύ) τα άφησε σε χαλαρούς κυματισμούς. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με φοιτητές στην οποία αναφέρθηκε στο χρόνο της στο πανεπιστήμιο, σε ένα βίντεο από το Nottinghamshire Live, η Kate αποκάλυψε ότι "αγαπάει να προκαλεί τον εαυτό της" στους τομείς της μουσικής, του αθλητισμού και της τέχνης, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

Πρόσθεσε ότι είναι κάτι που ενθαρρύνει και τα δικά της παιδιά να κάνουν, "να δοκιμάζουν νέα πράγματα".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ