Ζέτα Δούκα: "Ο γάμος είναι μία σύμβαση, η οποία δεν με αφορά" - Πώς αντέδρασε στη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Η Ζέτα Δούκα μιλάει, μεταξύ άλλων, για τον γάμο έπειτα από τον χωρισμό της.

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα μίλησε στις κάμερες για τον γάμο, μετά και τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, αρχικά, στα επαγγελματικά της και το γεγονός ότι θα τη δούμε φέτος σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

«Το τηλέφωνό μου χτύπησε για να είμαι φέτος στη τηλεόραση. Θα είμαι σε μία σειρά, η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα από τον καινούργιο χρόνο» σημείωσε η ηθοποιός.

Η Ζέτα Ζούκα απάντησε και για το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί ασχολούνται με την παρουσίαση, χωρίς να έχουν κάνει τις ανάλογες σπουδές.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το θέμα είναι να βρίσκεις νόημα σε αυτό που κάνεις, να θέλεις να επικοινωνήσεις κάτι μέσα απ’ αυτό. Θα τολμούσα ξανά να παρουσιάσω, εφόσον υπάρχει μια καλή ιδέα και υπάρχει διάθεση επικοινωνίας κάποιου πράγματος που εμένα με ενδιαφέρει πολύ, φυσικά και θα το έκανα. Όλοι οι άνθρωποι νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να δοκιμάσουμε τα πάντα».

Όσον αφορά τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη είπε: «Δεν θα το σχολιάσω».

Η ηθοποιός απαντά για το πώς βλέπει τον γάμο

Σε ερώτηση μιας ρεπόρτερ για τον γάμο, η Ζέτα Ζούκα απάντησε: "Πώς σας φαίνομαι; Τόσα χρόνια με γνωρίζετε και με ρωτάτε την ίδια ερώτηση. Πώς σας φαίνεται; Τι πιστεύετε ότι πιστεύω για τον γάμο;”.

«Για εμένα ο γάμος είναι μία σύμβαση, η οποία δεν με αφορά. Δεν χρειάζεται η σύμβαση του γάμου για να είναι κάποιος παντρεμένος με έναν άνθρωπο, να είναι αφοσιωμένος σε αυτόν τον άνθρωπο, να τον ενώνουν πράγματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τα χαρτιά και τις υπογραφές. Το θέμα είναι πόσο θέλεις να είσαι εκεί, τι φέρνεις από την ψυχή σου και τον εαυτό σου σε μία σχέση. Αυτά είναι που έχουν σημασία».

Διαβάστε επίσης: Το χρυσό μαλλί της Ζέτας Δούκα - Που εντοπίσαμε τη δημοφιλή ηθοποιό με νέο look (φωτό)

.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ