Η δημοφιλέστερη παρουσιάστρια του Ισραήλ σπαράζει στο κλάμα: "Ο σύντροφος μου, ο ηθοποιός Yadin είναι σοβαρά τραυματισμένος - Προσευχηθείτε" (φωτό)

Γροθιά στο στομάχι

Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των τραυματίων στον πόλεμο στο Ισραήλ.

Ένας εκ των οποίων είναι ο ηθοποιός Yadin Gellman 30 ετών, ο οποίος υπηρετεί ως έφεδρος στον ισραηλινό στρατό.

Διαβάστε ακόμη: To βίντεο του πολέμου: Δάκρυα φέρνει το στιγμιότυπο που δείχνει μια Ισραηλινή μητέρα την ώρα της απαγωγής της μαζί με τους τριών ετών & 9 μηνών γιους της

Ο 30χρονος υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού υπέστη τραύματα από πυροβολισμούς στο στήθος και το χέρι του κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών τη Χαμάς που διείσδυσαν στο Be’eri, ένα κιμπούτς που βρίσκεται δύο μίλια από τα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.

Η κοπέλα του και γνωστή δημοσιογράφος έκανε και μία ανάρτηση στο instagram της γράφοντας:

 

 

«Σας ευχαριστώ όλους για την ανησυχία σας. Παρακαλώ προσευχηθείτε για την ευημερία του, καθώς και για την ευημερία των άλλων τραυματιών, των αγνοουμένων και των ηρωικών μαχητών που διακινδυνεύουν τη ζωή τους».

Διαβάστε ακόμη: Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της 30χρονης Γερμανίδας tatto artist - Χόρευε ξέγνοιαστα με τις φίλες της στο μουσικό φεστιβάλ

Ο Gellman είναι ο σύντροφος της Adva Dadon, ανταποκρίτριας του N12 News, του πιο δημοφιλούς τηλεοπτικού ειδησεογραφικού σταθμού του Ισραήλ, σύμφωνα με τον ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο Ynet.

 

 

 

 

Η Dadon είναι ερευνήτρια δημοσιογράφος του N12 News και κάνει ζωντανά ρεπορτάζ από πόλεις κοντά στα σύνορα της Γάζας που έχουν υποστεί σχεδόν ασταμάτητο βομβαρδισμό με ρουκέτες από τη Χαμά στη Λωρίδα της Γάζας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ