To βίντεο του πολέμου: Δάκρυα φέρνει το στιγμιότυπο που δείχνει μια Ισραηλινή μητέρα την ώρα της απαγωγής της μαζί με τους τριών ετών & 9 μηνών γιους της

Σπαράζει ...

Δεκάδες είναι τα βίντεο που αναρτώνται καθημερινά στα social media από στιγμιότυπα του πολέμου στο Ισραήλ.

Οικογένειες, ζευγάρια, φίλοι χωρίζονται ή ακόμη χειρότερα δολοφονούνται μπροστά στα μάτια τους.

Σε αυτό το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου κι έχει συγκλονίσει, πρωταγωνιστεί μία Ισραηλινή μητέρα με τα δύο της μωρά.

Συγκεκριμένα, καταγράφεται η στιγμή που μέλη της Χαμάς τους απαγάγουν.

Η 30χρονη Shiri Silberman-Bibas κρυβόταν σε ένα ασφαλές δωμάτιο μαζί με τον σύζυγό της Yarden, τον εννέα μηνών Kfir και τον τρίχρονο Ariel στο σπίτι τους, κοντά στα σύνορα με τη Γάζα, όταν το Σάββατο οι μαχητές εισέβαλαν στο Ισραήλ.

Οπλισμένος μόνο με ένα μικρό πιστόλι, ο σύζυγος της νεαρής γυναίκας ήλπιζε να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι τους στο Κιμπούτς Nir Oz καθώς τα χωριά στη γύρω περιοχή δέχονταν επιδρομές από τη Χαμάς.

Ο νεαρός πατέρας πρόλαβε και έστειλε στους συγγενείς του μήνυμα «Σας αγαπώ όλους» καθώς βρίσκονταν σε καταφύγιο, ενώ οι μαχητές πυροβολούσαν με ημιαυτόματα όπλα έξω από το παράθυρό τους, σύμφωνα με αναφορές. Μισή ώρα αργότερα έγραψε ένα νέο μήνυμα: «Μπαίνουν μέσα». Μετά η επικοινωνία κόπηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ