Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξελέγη Περιφερειακή Σύμβουλος - "Δεν σεμνύνομαι να πω ότι συγκέντρωσα καθαρές ψήφους" (φωτό)

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Θεσσαλονίκη με την παράταξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά τη χθεσινή νίκη του κ. Τζιτζικώστα ο οποίος συγκέντρωσε πάνω από 60% και για τρίτη διαδοχική φορά εξελέγη Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την στήριξε.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ συγκέντρωσε 8.147 ψήφους και ανήκει κι επισήμως στην παράταξη "Αληλλεγγύη" του κ. Τζιτζικώστα ως Περιφερειακή Σύμβουλος.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση γράφοντας:

Διαβάστε ακόμη: Δείτε όλους τους νικητές, τους ηττημένους & τους φερέλπιδες της ερχόμενης Κυριακής on camera - Δούκας, Ζαχαριάδης, Ζέρβας, Αγγελούδης, Πτωχός (φωτό - βίντεο)

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ μέσα από την καρδιά μου προς κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, τους χιλιάδες ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με έφεραν στις πρώτες θέσεις εκλογής στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης! (Με την μέχρι τούδε καταμέτρηση...)
Χιλιάδες ψήφοι με καθαρό πρόσημα αγάπης που δεν προέκυψαν από κάποιο σύστημα παρά εκπορεύτηκαν από σχέση αλήθειας που έχουμε αναπτύξει τόσα χρόνια. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΣΕΜΝΥΝΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ έχω συγκεντρώσει χιλιάδες ΠΟΛΎΤΙΜΕΣ ΚΑΘΑΡΈΣ ΨΉΦΟΥΣ ΕΚΤΊΜΗΣΗΣ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ! Εσείς όλοι που με εκλέξατε ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΔΎΝΑΜΗ ΜΟΥ! Δύναμη καθαρής αγάπης που είναι και η πιο φωτεινή ισχύς!! Σας ευχαριστώ, στέκομαι με ευθύνη απέναντι στο αποτέλεσμα και υπόσχομαι να το μετουσιώσω σε επίσης καθαρό αγώνα για το καλύτερο του τόπου μας. ?
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ