Ηθοποιοί, παρουσιαστές, επώνυμοι που ψηφίστηκαν δημοτικοί σύμβουλοι - Ποιοι δεν τα κατάφεραν - Η πρωτιά της Γκαγκάκη

Πώς τα πήγαν οι Έλληνες celebrities στις εκλογές;

Πολλοί ήταν και σε αυτές τις αυτοδοικητικές εκλογές οι επώνυμοι που πήραν μέρος. Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να εκλεγούν Δημοτικοί ή Περιφερειακοί Σύμβουλοι, άλλοι από αυτούς αναμένουν τον β' γύρο των εκλογών, ενώ κάποιοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν τα επιθυμητά νούμερα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος και μάλιστα στις πρώτες θέσεις με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων. Συνολικά έλαβε 3.919 ψήφους.

 

 

Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης εξελέγη επίσης στις πρώτες θέσεις με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής. Συγκέντρωσε 10.194 ψήφους.

Η πρωταθλήτρια της γυμναστικής Μιλλούση Βασιλική συγκέντρωσε 11.446 ψήφους με τον Συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ενώ η τραγουδίστρια Αργυράκη Μπέσσυ συγκέντρωσε στον ίδιο τομέα 9.438 ψήφους.

Διαβάστε επίσης: Σαργκάνης, Μιλλούση, Ζαμπίδης, Πρεζεράκου - Περιφερειακοί σύμβουλοι του Χαρδαλιά - Ποιοι άλλοι αθλητές σάρωσαν;

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συγκέντρωσε 2.289 ψήφους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά.

 

 

Όσον αφορά τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά αναμένεται να λάβει 51 έδρες. Η καταμέτρηση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο είμαστε εν αναμονή της τελικής κατάταξης.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ήρθε πρώτος σε ψήφους με τον συνδυασμό του Στέλιου Αγγελούδη, με 1.768 ψήφους, για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Βέβαια να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη δεν ανέδειξε νέο δήμαρχο. Ζέρβας και Αγγελούδης θα μονομαχήσουν σε δεύτερο γύρο.

 

 

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης επανεκλέγεται στον Δήμο Περιστερίου με 3.386 ψήφους, με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος εξελέγη για έκτη φορά δήμαρχος.

 

 

Ο συνδυασμός «Χαλάνδρι στο φως» με υποψήφιο Δήμαρχο τον γνωστό ηθοποιό Χάρη Ρώμα δεν κατάφερε να λάβει την πρωτιά. Συγκεκριμένα βρέθηκε τρίτος με ποσοστό 14,91 και 3.857 ψήφους.

Η Μαρίνα Πατούλη που διεκδικούσε τη Δημαρχεία στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης συγκέντρωσε μόλις το 16,25% των ψήφων, γεγονός που την κατέταξε στην 3η θέση.

Διαβάστε επίσης: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές Αττικής & Θεσσαλονίκης - Οι εκπλήξεις & οι ρέκορντμεν της Γλυφάδας με 83% (φωτό - βίντεο)

Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου συγκέντρωσε 118 ψήφους με τον συνδυασμό του Γιάννη Βούρου για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος. Αν και ο συνδυασμός κέρδισε την πρώτη θέση, θα υπάρξει και 2η αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή.

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου έλαβε 130 ψήφους, με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί με τον συνδυασμό του Τάσου Μπινίσκου για τον Δήμο Δάφνης - Υμηττού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ