Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω μπλοκάρει τον Γιώργο Λιάγκα από πέρυσι» (βίντεο)

Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Όποιος θέλει να με πει κακό παιδί να μου το πει μέσα στα μούτρα μου και από εκεί και πέρα θα κάνω ό,τι είναι να κάνω. Εγώ δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω το γάντι που δεν το έχουν ρίξει προς την κατεύθυνσή μου. Όποιος θέλει να πει όνομα, είναι πάρα πολύ σημαντικό το όνομα για να ξέρουμε ποιον εννοεί ο καθένας και αυτός που εννοεί να απαντήσει με τον δικό του τρόπο», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμη: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τα επαγγελματικά του, την συνεργασία του με τους Λιάγκα - Σκορδά και τη… λιποαναρρόφηση (βίντεο)

«Δεν θέλω να σχολιάσω την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα. Είπε ο Γιώργος ένα υπονοούμενο, η Μελέτη ένα άλλο, ο Τσουρός ένα άλλο, γιατί να κάτσω να σχολιάσω; Φυσικά και χρωστάω ευχαριστώ στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά στα επαγγελματικά η συνεργασία μας ήταν δούναι και λαβείν. Δεν μιλάω επί προσωπικού, δεν θέλω να έχω καμία σχέση, έχω μπλοκάρει, έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Για τον Λιάγκα θα γράφω ό,τι γουστάρω και θα λέω ότι θέλω επί επαγγελματικής βάσης», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ