Χρήστος Λούλης: «Ανοίγω το στόμα μου και λέω πράγματα που δεν τα σκέφτομαι» (βίντεο)

"Έχω τόση εμπιστοσύνη στην άποψή μου και σε αυτά που λέω"

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του και για την σειρά «Famagusta» που συμμετέχει και πρόκειται να προβληθεί από το MEGA.

«Δεν έχω κάνει κάποιο κόντρα ρόλο. Πάντα βρίσκω μέσα μου κάτι που μου ταιριάζει από τον κάθε ρόλο. Στο Maestro, μου είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ότι θα κάνω κάποιον ρόλο που είναι αντιπαθής. Και του είπα: “μην ανησυχείς, το έχω”. Καμιά φορά όσα λέω βγάζουν μία αντιπάθεια, αλλά έχω τόση εμπιστοσύνη στην άποψή μου και σε αυτά που λέω, και ανοίγω το στόμα μου και λέω πράγματα που δεν τα σκέφτομαι. Τις προάλλες είχα πάει σε εκπομπή και σχολίασα το περιστατικό με το καράβι, που σκότωσαν τον άνθρωπο, και μου έστειλαν ένα μήνυμα στο Instagram και με έβρισαν και μου είπε η κοπέλα που μου το έστειλε ότι εξισώνω τους θύτες με το θύμα. Της απάντησα ότι μάλλον κατάλαβε λάθος, και μετά την μπλόκαρα. Θα δώσω μία απάντηση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη σειρά «Famagusta», για την οποία και σχολίασε: «Έχω αποκτήσει μία σχέση με την Κύπρο και λόγω της Έμιλυ, και είναι κάτι που αφορά και τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου, είναι μαζί σε αυτό. Φροντίζουν πολύ αυτή την σειρά και όλες τις πλευρές. Το νοιάζονται πολύ αυτό. Μιλάμε για τα 50 χρόνια της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, ο Αντρέας και ο Κούλης. Όλοι οι πρωταγωνιστές έχουμε κάνει πολλά στην καριέρα μας».

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Λούλης για τη Ζέτα Μακρυπούλια: "Ήταν λάθος να διαχωρίσω τον εαυτό μου από εκείνη" (βίντεο)

«Η εισβολή στην Κύπρο είναι μια ακόμη ανοιχτή πληγή, υπάρχουν αγνοούμενοι, οι άνθρωποι δεν έχουν κλάψει τους δικούς τους εδώ και 50 χρόνια, υπάρχουν σπίτια από την “άλλη” πλευρά που τα πιάτα έχουν μείνει ακόμα στο τραπέζι και δεν μπορούν να πάνε να δουν. Πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε γι΄ αυτούς τους ανθρώπους. Η σειρά θέλει να διαφυλάξει την μνήμη της εισβολής της Κύπρου, να περάσει ένα βίωμα και να τονώσει μία μνήμη. Το «Famagusta» έχει προσωπικές μαρτυρίες από συγγενείς αγνοουμένων και νεκρών από την εισβολή στην Κύπρο. Είναι αληθινές μαρτυρίες, παίρνουμε την άδεια του ανθρώπου που ζει ή των παιδιών του, για να ειπωθεί. Παίρνουμε το κείμενο για να το δει και να το εγκρίνει» είπε τέλος, ο Χρήστος Λούλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ