Θα ρωτάνε συνέχεια τον καθρέφτη! Αυτά τα τρία ζώδια παίρνουν άσχημα την απόρριψη - Ανασφάλεια για την εξωτερική εμφάνιση

Υπάρχουν τρία ζώδια που αν τα απορρίψετε, θα δράσουν άμεσα για να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Να ξεκινήσουμε με μια διευκρίνιση. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα μιλήσουμε για τρία ζώδια, αλλά θα αναφερθούμε στα πρώτα στάδια της ενήλικης ζωής τους. Όταν δηλαδή ακόμα δεν έχουν βρει τον εαυτό τους, δεν έχουν σχηματίσει χαρακτήρα και δεν έχουν πατήσει στα πόδια τους. Όταν ακόμα «ψάχνονται» εμφανισιακά, δεν έχουν αναπτυχθεί προφανώς όσο θα έπρεπε και σίγουρα δεν ξέρουν πώς να προβάλλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Γιατί κακά τα ψέματα, λίγο ή πολύ, όλοι οι άνθρωποι από τα 30 και μετά είμαστε… άλλοι. Μέχρι τα 30 έχουμε ψαχτεί, έχουμε δοκιμάσει πολλά και έχουμε κατασταλάξει στο τι μας ταιριάζει και τι όχι. Μέχρι και το πρόσωπό μας αλλάζει και διαμορφώνεται διαφορετικά σε σχέση με την εφηβεία και τα 20’s.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος -ως γνωστόν- έχει εμμονή με την τελειότητα. Σε μικρότερη ηλικία ειδικά που δεν πατάει στα πόδια της όσο θα έπρεπε, επηρεάζεται πάρα πολύ από την γνώμη των άλλων. Έτσι αν κάποιος/α την απέρριπτε, τότε θα το έπαιρνε κατάκαρδα. Δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί και θα «ξεσπούσε» με άμεσες αλλαγές είτε στο πρόσωπό της, είτε στο σώμα της. Και δεν θα σταματούσε μέχρι να πετύχει την τελειότητα που έχει στο μυαλό της. Θα γινόταν ολοκληρωτικά ίσως μια άλλη που δεν θα αναγνώριζε κανείς.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός έχει τρέλα και εμμονή με την εξωτερική του εμφάνιση. Κάνει τα πάντα για να έχει μια τέλεια εικόνα και φυσικά θέλει να αρέσει σε όλους. Αν λοιπόν κάποια στιγμή βρεθεί στον δρόμο του κάποιος/α που θα τον απορρίψει, τότε εκείνος θα πληγωθεί βαθιά και δύσκολα θα μπορέσει να το διαχειριστεί. Θα «στρέψει το μαχαίρι» πάνω του και θα ξεσπάσει στον εαυτό του. Δεν θα διστάσει να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. Θα κάνει όσες χρειαστεί για να νιώσει και πάλι καλά και ποθητός. Δεν θα σταματήσει αν δεν δει ότι έχει την αποδοχή των άλλων και φυσικά τον θαυμασμό τους, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσο πιο μικρός είναι ηλικιακά ο Αιγόκερως, τόσο πιο ανασφαλής είναι. Του παίρνει πολλά χρόνια να πατήσει στα πόδια του και να καταλάβει τις αξίες του και το πόσα θετικά στοιχεία έχει πάνω του. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν, μια απόρριψη σε μικρή ηλικία, να στοιχήσει πολύ άσχημα στον Αιγόκερω. Να τον επηρεάσει βαθιά και να τον κάνει να ξεσπάσει στον ίδιο του τον εαυτό. Θα τον δεις να κυνηγά την τελειότητα και την αποδοχή των άλλων. Θα αλλάξει τα πάντα πάνω του, αρκεί να αρέσει στο άλλο φύλο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ