Δραγώνα - Τσαντή Ευαγγελία: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Κηφισιάς - Νέα Ερυθραίας - Εκάλης - '' Το όραμα μου, έχει επίκεντρο τον Δημότη & την ποιότητα ζωής του''

Οραματίζεται τον δήμο της, Ασφαλή, Καθαρό και Πράσινο. 

Με έργο πλούσιο & δυναμική παρουσία, από τα πιο έμπειρα άτομα, με πολυετή εργασιακή εμπειρία εργαζόμενη στον τομέα του Marketing σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. και τα τελευταία χρόνια ως Σύμβούλος Ακινήτων. 

Η  Δραγώνα - Τσαντή Ευαγγελία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Βασίλη Ξυπολιτά, στον δήμο Κηφισιάς - Νέα Ερυθραίας - Εκάλης. 

Λίγο πριν την μεγάλη μάχη της 8ης Οκτωβρίου, η ίδια μιλά στο Eirinika, για το όραμά της, τον δήμο της, αλλά και την ενασχόλησή της με τα κοινά! 

Όπως μας λέει: ''Μεγάλωσα στην Κηφισιά όπου ζω με την οικογένειά μου''. 

Πάμε να δούμε το who is who της

Σπουδές

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree, κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science in Business Administration  και συνέχισα τις σπουδές μου στην Αγγλία όπου απέκτησα Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών, MΑ in Management με Διάκριση , από το University of Kent in Canterbury.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΝΑΙ Για τον δήμο μας Κηφισιά Νέα Ερυθραία Εκάλη"

Εργασιακή εμπειρία

Απέκτησα πολυετή εργασιακή εμπειρία εργαζόμενη στον τομέα του Marketing σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Αυτή την στιγμή εργάζομαι ως  Σύμβούλος Ακινήτων. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

facebook

Ενασχόληση με τα κοινά 

Ξεκίνησε από την επιθυμία μου να είμαι ενεργός πολίτης, από αυτούς που αναδεικνύουν θέματα, προτείνουν λύσεις και εργάζονται για την επίλυση τους. Στο σχολείο του γιού μου διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκα πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης όπου ασχολήθηκα ενεργά με τα διάφορα θέματα του προαστίου προασπιζόμενη  πάντα τις ιδιαιτερότητες του καταπράσινου και αμοιγώς οικιστικού χαρακτήρα του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Εργάστηκα για την αξιοποίηση του Δημοτικού ακινήτου όπου στεγάζεται το μοναδικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, «ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ».

Μετά από διαγωνισμό μεταμορφώθηκε από  εγκαταλελημένο ερείπιο σε αρχιτεκτονικό κόσμημα για την περιοχή και λειτουργεί αποφέροντας έσοδα στον Δήμο. 

Επίσης η επέκταση του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής είναι κάποια από τα έργα που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα που έγιναν.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΝΑΙ Για τον δήμο μας Κηφισιά/ Νέα Ερυθραία ΒΑΣΙΛΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος AI"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Γιατί αποφάσισα να είμαι υποψήφια

  • Έχοντας ζήσει όλη μου τη ζωή στον Δήμο μας, έχω βιώσει μεγάλο φάσμα των αλλαγών που έχουν συντελεστεί. 
  • Θέλω τον Δήμο μου και πάλι «Σημείο αναφοράς» για την ποιότητα ζωής του. Το πράσινο περιβάλλον του, την ασφάλεια του, την αίγλη του.
  • Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή το προάστιό μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή.
  • Στασιμότητα ή προάστιο υπόδειγμα ποιότητας ζωής;
  • Υποστηρίζω το δεύτερο και θέλω να εργαστώ και να συμμετέχω στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Το όραμά μου για τον δήμο Κηφισιάς - Νέα Ερυθραίας - Εκάλης - 

Το όραμα μου για τον Δήμο έχει επίκεντρο τον Δημότη και την ποιότητα ζωής του. 

Τον οραματίζομαι Ασφαλή, Καθαρό και Πράσινο. Τεχνολογικά σύγχρονο και Καινοτόμο, με σύγχρονες Εκπαιδευτικές και Αθλητικές εγκαταστάσεις, Συμπεριληπτικό και προσβάσιμο σε όλους.

Για να γίνει όμως το όραμα πραγματικότητα χρειάζεται έναν ικανό Δήμαρχο που μοιράζεται το ίδιο όραμα και μπορεί να του δώσει σάρκα και οστά, τον κο Βασίλη Ξυπολυτά.

Ο Βασίλης Ξυπολιτάς αντιπροσωπεύει τον συνδιασμό της ανανέωσης ως επιτυχημένος επιχειρηματίας και με εμπειρία στην Τοπική  Αυτοδίοικηση .

Σύγχρονος όχι μόνο στην σκέψη και τις ιδέες αλλά και στον τρόπο προσέγγισης και εφαρμογής.  Τεχνοκράτης και Αποφασιστικός, με πρόγραμμα, μπορεί να δώσει στον Δήμο μας την ώθηση που χρειάζεται σε αυτή την κρίσιμη καμπή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ