Επώνυμοι αποχαιρετούν τον Γιάννη Ιωαννίδη: Κικίλιας, Ντόρα Μπακογιάννη, Ρένα Δούρου

Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Χθες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του σπουδαίου μπασκετμπολίστα και πρώην βουλευτή, Γιάννη Ιωαννίδη. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στη Βούλα, με την παρουσία συγγενών και φίλων.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Όλος ο πολιτικός και μπασκετικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια. Ανάμεσα σε αυτούς που εκφράστηκαν δημόσια είναι και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε: "Ο Ξανθός ήταν μεγάλος προπονητής και έφυγε από τη ζωή ως θρύλος…Ήταν αντίπαλος στον Άρη όταν έπαιζα στον Πανιώνιο , στον Ολυμπιακό όταν έπαιζα στην ΑΕΚ. Αγάπησε και αγαπήθηκε όσοι λίγοι στο μπάσκετ. Τελικά έγινε προπονητής μου στην ομάδα της Βουλής. Καλό ταξίδι Γιάννη, σε ευχαριστώ για τις συμβουλές ζωής."

Διαβάστε επίσης: Η γυναίκα & η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη με όλο το ελληνικό μπάσκετ τον αποχαιρετούν - Η δέηση στη Βούλα

Και η Βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη.

"Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε. Όλοι σε αποκαλούσαν coach αλλά δεν ήσουν μόνο αυτό. Ήσουν ένας βαθιά συναισθηματικός, ευαίσθητος, δοτικός και πραγματικός φίλος. Ένας φίλος που ήταν πάντα παρών όταν τον χρειαζόσουν. Τον Ισίδωρο και εμένα μας τίμησες με την μακροχρόνια φιλία σου και θα μας λείψεις πολύ. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Γιούλα και την αγαπημένη σου κόρη Ελένη-Θεοδώρα."

Η πρώην Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου ανέβασε κι εκείνη με τη σειρά της μια συγκινητική ανάρτηση: “Δε θα ξεχάσω ποτέ την έννοια σε στιγμές που άλλοι απλά αδιαφόρησαν.” έγραψε η Ρένα Δούρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ