Φανή Παπανικολοπούλου Λεβέντη: Με Βασίλη Ξυπολυτά στην Κηφισιά - Ο Δήμος μας πρέπει να κάνει restart - είμαι έτοιμη να προσφέρω στον πολιτισμό'' (φωτό)

Με σύνθημά της, «όλοι μαζί μπορούμε»», η Φανή Παπανικολοπούλου Λεβέντη έχει ένα όραμα για την Κηφισιά, την πόλη που μεγάλωσε και ανέθρεψε την οικογένειά της. 

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές κατεβαίνει η Φανή Παπανικολοπούλου Λεβέντη. Με τον συνδυασμό «ΝΑΙ για τον δήμο μας» του Βασίλη Ξυπολυτά, η γνωστή επιχειρηματίας επιθυμεί να λάβει την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Λίγο πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, η ίδια μιλά στο Eirinka.

Συγκεκριμένα αναφέρει: ''Θεωρώ ότι ο Δήμος μας πρέπει να κάνει restart σε διάφορους τομείς όπου επικρατεί μια εγκατάλειψη. Πρέπει να ανασυνταχθούν και να συνεργαστούν οι δυνάμεις όλων των φορέων που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την φροντίδα των χώρων πρασίνου, των χωρών άθλησης και ψυχαγωγίας, το φωτισμό, τα πεζοδρόμια, τους ποδηλατόδρομους και γενικότερα ό,τι αφορά την αισθητική εικόνα και την λειτουργικότητα του δήμου μας.

Επιπλέον πρέπει ο Δήμος να ασχοληθεί με θέματα που προβάλλουν την ιστορία και τον πολιτισμό με τον οποίο είναι συνυφασμένο το προάστιο από τα παλιότερα χρόνια''. 

Γιατί να σας ψηφίσουμε, τι μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε ; 

1)Προσωπικά θα ήθελα να προσφέρω τις ιδέες και τις δυνάμεις μου σε θέματα πολιτισμού και ποιότητας ζωής. Λόγω της φύσεως της δουλειάς μου και των γνωριμιών μου μπορώ και θέλω να ασχοληθώ με την οργάνωση εκδηλώσεων πολιτισμού, με την οργάνωση και λειτουργία εκθέσεων, συναυλιών και γενικότερα εκδηλώςεων που προβάλουν το Δήμο μας και λειτουργούν εκπαιδευτικά για τους πολίτες μας. Λόγω της επιχειρηματικής μου εμπειρίας μπορώ να βοηθήσω στην δημιουργία εσόδων και στην ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας της πόλης μας. Ας μην ξεχνάμε και το όραμα του μελλοντικού δήμαρχου μας Βασίλη ξυπόλητα για την λειτουργία ενός νέου και σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου με πολύ χώρους και πολλαπλές δράσεις.

Ποιο όραμα έχετε για το ιστορικό προάστιο - Δήμο;

2) Όραμα μου είναι η πόλη στην οποία μεγάλωσα, ανέθρεψα την οικογένεια μου και που συνεχίζω να ζω με τους γονείς, με τους φίλους και τους  οικείους μου συνδημότες να ανακτήσει την παλιά της αίγλη και να γίνει ξανά το προάστιο κόσμημα που υπήρξε σε παλιότερες δεκαετίες. Μία πόλη  πράσινη, πολιτισμένη, καθαρή, οικολογική, λειτουργική και φιλική για όλους τους

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Fb/Βασίλης Ξυπολυτάς

Το who is who της 

Είμαι μητέρα δυο παιδιών και έχω σπουδάσει Οικονομικά στο Queen Mary University of London (ΒSc Economics) και στο LSE (ΜΒΑ). Σήμερα είμαι επιχειρηματίας και μέλος ΔΣ των εταιριών EDENRED και LEVENDI SA. Τα τελευταία χρόνια είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού. Παράλληλα είμαι ενεργό μέλος σε φιλανθρωπικούς συλλόγους, όπως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου “Γυναίκα και Μονογονεϊκή Οικογένεια”, μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Αντιπρόεδρος  της Great Greece For Ever, μέλος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, LIFELINE και ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ. 

Γιατί ζητώ την εμπιστοσύνη σας;

Όραμά μου είναι η πόλη στην οποία μεγάλωσα και ανέθρεψα την οικογένεια μου να ανακτήσει την παλιά της αίγλη και να γίνει ξανά το προάστιο κόσμημα που υπήρξε σε παλιότερες δεκαετίες. Μία πόλη ασφαλής, πράσινη, φωτεινή, πολιτισμένη, καθαρή, οικολογική, σύγχρονη, έξυπνη και φιλική για όλους μας. Για τα παιδιά, για τους ηλικιωμένους, για τα ΑΜΕΑ, και τους μικρούς τετράποδους φίλους μας. 

Σας καλώ να είστε συνοδοιπόροι μου σε αυτήν την κοινή προσπάθεια γιατί  “Όλοι μαζί μπορούμε!”.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ