Μάντισσα έδωσε σοκολατάκι σε 27χρονη στη Βραζιλία και πέθανε - Είχε προβλέψει ότι έχει λίγο χρόνο ζωής - Δηλητηρίαση έδειξαν οι αναλύσεις

Τραγωδία στη Βραζιλία!

Απίστευτο και τραγικό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία, καθώς μια γυναίκα πέθανε αφού έφαγε ένα σοκολατάκι. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι της το είχε δώσει μια μάντισσα, η οποία είχε προβλέψει ότι η γυναίκα δεν έχει πολύ χρόνο ζωής.

"Έκανε εμετό, η όρασή της ήταν λίγο θολή, το σώμα της ήταν μαλακό... ήταν θέμα ωρών", δήλωσε η ξαδέλφη της άτυχης κοπέλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Αυγούστου. Η 27χρονη Silva Valoz da Cruz Pinto βρισκόταν στο κέντρο της πόλης Maceió της Βραζιλίας, ένα μέρος ιδιαίτερης σημασίας για τους μάντεις. Τότε μια ηλικιωμένη γυναίκα την πλησίασε και της ζήτησε να της διαβάσει την παλάμη. Η κοπέλα δέχθηκε, αλλά αυτό που άκουσε ήταν κάτι δυσάρεστο.

Συγκεκριμένα, της είπε ότι είχε μόνο "λίγες μέρες ζωής".

Η μάντισσα της έδωσε ένα σοκολατάκι ως δώρο και η κοπέλα το έφαγε.

Μετά από κάποιες ώρες η 27χρονη και μητέρα ενός παιδιού άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα. 

"Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Έκανα εμετό. Αλλά έχω αυτή τη γεύση στο στόμα μου", περιέγραψε η Πίντο σε μηνύματα προς την οικογένειά της. "Τόσο πικρή. Κακή. Η όρασή μου είναι θολή. Είμαι τόσο αδύναμη".

Και συνέχισε: "Στηρίχτηκα στη δεξαμενή νερού. Παραλίγο να πέσω. Παραλίγο να συναντήσω τον Θεό. Δεν ξέρω γιατί είμαι έτσι, αδελφούλα. Αισθάνομαι άσχημα όλη μέρα".
Στην αρχή δεν υποψιάστηκε κανείς κάτι κακό, καθώς η 27χρονη είχε στο παρελθόν προβλήματα με γαστρίτιδα και έλκος στομάχου.

"Επειδή δέχτηκα μια σοκολάτα στο κέντρο της πόλης. Την έφαγα. Μετά από αυτό, αισθάνθηκα άρρωστη", είχε στείλει στους συγγενείς της η αδικοχαμένη κοπέλα. "Εκείνη τη στιγμή, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ήταν μια ηλικιωμένη κυρία".

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε την επόμενη ημέρα, στις 4 Αυγούστου.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν υψηλές συγκεντρώσεις των φυτοφαρμάκων sulfotep και terbufos και προκάλεσαν δηλητηρίαση.

Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η δηλητηρίαση οφείλεται στο σοκολατάκι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ