Νίκος Χαρδαλιάς: "Στοίχημά μου θα είναι το καλό του κάθε πολίτη της Αττικής" - Σαμαράς, Μπακογιάννης & πολλοί Υπουργοί στην ομιλία στο Ζάππειο

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στο Ζάππειο.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε ομιλία στο Ζάππειο, όπου παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του και του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» εν όψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Από το περίβολο, λοιπόν, του Ζαππείου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας.

"Στις 8 Οκτωβρίου ζητάω να μου δώσετε αυτή την ευθύνη", τόνισε απευθυνόμενος στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν να παρακολουθήσουν την ομιλία, κρατώντας σημαίες του συνδυασμού.

"Η ερχόμενη Κυριακή σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας. Είναι η μέρα που θα πιάσουμε το νήμα, από το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Να πάμε ακόμα πιο δυναμικά μπροστά", ανέφερε ο κος Χαρδαλιάς.

πρώτη μας προτεραιότητα, το απόλυτο στοίχημά μας, παραμένει ένα! Η Αττική πιο ισχυρή και πιο ασφαλής", διευκρινίζοντας πως όλα αυτά που σχεδιάζουμε δεν έχουν κανένα νόημα, αν δεν καταφέρουμε τα επόμενα πέντε χρόνια να κάνουμε τους πολίτες της Αττικής να νιώθουν ασφαλείς για τις ζωές και τις περιουσίες τους. Αυτό πρόσθεσε, θα επιτευχθεί με "τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα που είναι τόσο κρίσιμα για την αντιμετώπιση της μεγαλύτερης πρόκλησης της εποχής μας, της κλιματικής κρίσης. Με έμφαση στην πολιτική προστασία, την ενίσχυση της αστυνόμευσης, την προστασία της δημόσιας Υγείας, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της Αττικής, ασχέτως του πού κατοικούν, να αισθάνονται ασφαλείς στις γειτονιές τους".

Επιπλέον, πρόσθεσε: "θα είμαστε εδώ για την Αττική με πράξεις. Με αποφασιστικότητα και συνέπεια. Με λογοδοσία και διαφάνεια. Και αντίπαλοι μου κάθε μέρα θα είναι η ανευθυνότητα, οι αγκυλώσεις, η ελαφρότητα και ο λαϊκισμός του "Ναι σε όλα".

Στοίχημά μου θα είναι το καλό του κάθε πολίτη της Αττικής. Πυξίδα μου το δημόσιο συμφέρον. Γιατί εσείς - όλοι το ξέρετε- για το εθνικό συμφέρον, όποτε μου ζητήθηκε, από θέσεις μάχιμες, έκανα το καθήκον μου. Υπηρέτησα με αφοσίωση την Πατρίδα και τους Έλληνες. Άλλωστε, όλοι γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν φοβήθηκα τις προκλήσεις. Ποτέ δεν κρύφτηκα στα δύσκολα. Αγαπώ την ευθύνη! Και είμαι εδώ για να δίνω λύσεις, όχι για να κάνω αναλύσεις, όχι για να κάνω παρατηρήσεις!".

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε απόλυτα έτοιμος να αναλάβει ευθύνες, "Γιατί θέλω, ξέρω και μπορώ να ανταποκριθώ στις νέες ευθύνες και τους ρόλους που διεκδικώ. Κι είμαι έτοιμος να δώσω καθημερινές μάχες για το αύριο της Αττικής για το αυτονόητο, που στην εποχή μας έχει γίνει διεκδικούμενο"

«Οφείλουμε να δουλέψουμε συστηματικά για να δώσουμε τις λύσεις αυτές. Άμεσα, αποφασιστικά και στην πράξη, στο πεδίο, μαζί με τους Δημάρχους, κάθε μέρα για να προωθούμε τις αναγκαίες λύσεις! Στοχευμένα. Οργανωμένα. Συντονισμένα. Με διαφανείς διαδικασίες και, κυρίως, με λογοδοσία», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Τέλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης διαβεβαίωσε "Ξέρουμε, θέλουμε και κυρίως μπορούμε να δώσουμε λύσεις. Φροντίδα. Προστασία. Αξιοπρέπεια. Καλύτερη ζωή σε όλες και όλους.»

Ποιοι βρέθηκαν στο Ζάππειο

Το παρόν έδωσαν οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμμένος, πολλοί υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης, δεκάδες δήμαρχοι του λεκανοπεδίου, καθώς και εκατοντάδες νυν και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακού σύμβουλοι.

Eurokinissi

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Eurokinissi

Eurokinissi

Και ο νυν δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης στην ομιλία στο Ζάππειο.

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ