Κυριάκος Χαρακίδης: Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας - ''Χωρίς σχέδιο, όραμα & σκληρή δουλειά, δεν μπορεί να γίνει τίποτα''

''Στόχος είναι να απολαμβάνουμε μια Δράμα καθαρή και όμορφη. Μια Δράμα που σέβεται τον πολίτη.''

Ο Κυριάκος Χαρακίδης, κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας

Έχει σπουδές σε οικονομικά με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 εξελέγη μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου με το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στην εκλογική περιφέρεια της Δράμας. 

''Η Δράμα είναι το σπίτι μας, είμαστε όλοι εμείς'', λέει, ενώ τονίζει πως ''θέλουμε την τοπική αυτοδιοίκηση μοχλό ανάπτυξης και καινοτομίας''.

Το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 6 άξονες:

1ος Άξονας

 Η Δράμα που θέλουμε να ζούμε. Στόχος είναι να απολαμβάνουμε μια Δράμα καθαρή και όμορφη. Μια Δράμα που σέβεται τον πολίτη.

2ος Άξονας

 Η Δράμα που ακούει και φροντίζει για τις ανάγκες των πολιτών. Στόχος να δημιουργήσουμε μια Δράμα κοινωνικά δίκαιη, με σεβασμό στη διαφορετικότητα, με σεβασμό στα δικαιώματα όλων. Μια Δράμα που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους.

3ος Άξονας

 Η Δράμα της δημιουργίας. Σχεδιάζουμε τον νέο Δήμο των Δραμινών που θα εστιάζει στο καινούργιο, στην πρόοδο και τη συνεχή αλλαγή. Στόχος να δημιουργήσουμε τη Δράμα του μέλλοντος, τη Δράμα της γνώσης και της καινοτομίας.

4ος Άξονας

 Η Δράμα της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού. Στόχος να επενδύσουμε στη νέα γενιά και να κάνουμε τη Δράμα πόλη του πολιτισμού και του αθλητισμού. Γιατί η Δράμα έχει πλούσια ιστορία και παράδοση και αξιόλογους και  ιδιαίτερα δραστήριους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς.

5ος Άξονας

Νέο μοντέλο διοίκησης. Στόχος, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες να χτίσουμε, τη Δράμα του μέλλοντος, με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τον Πολίτη, τον Δημότη.

6ος Άξονας

Η Δράμα της ανάπτυξης. Στόχος μια Δράμα σύγχρονη, φιλική, πρωτοπόρα.

Το who is who του

Γεννήθηκα τον Ιανουάριο του 1961 και μεγάλωσα στη Δράμα.  Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σπουδές

Σπούδασα οικονομικά με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Facebook/Κυριάκος Χαρακίδης

Δουλειά

Μέχρι το 1987 εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος. Αυτοδημιούργητος ξεκίνησα από το 1988 και ίδρυσα τις δικές μου επιχειρήσεις στη Δράμα και στο εξωτερικό στους κλάδους της ένδυσης και της επεξεργασίας και εμπορίας ξύλου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ενασχόληση με τα κοινά

Υπήρξα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας από το 2001 μέχρι το 2011, Δήμαρχος Δράμας από το 2011 μέχρι το 2014, Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΦΟΣΔΑ) Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης από το 2011 μέχρι το 2014.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κλαρινέτο και κείμενο

Περί Πολιτικής

Στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 εκλέχτηκα μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου με το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στην εκλογική περιφέρεια της Δράμας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ