Στο νέο κέντρο φροντίδας στο Ελληνικό ο Κυρ. Μητσοτάκης: Αποδείξαμε ότι ξεπερνάμε μεγάλα εμπόδια - Σύγχρονες δομές για συμπολίτες μας με αναπηρία (φωτό - βίντεο)

Στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και σε έναν πιο εύκολο και εξωστρεφή τρόπο ζωής, στοχεύει το νέο Κέντρο Φροντίδας για ΑμεΑ

Το νέο κέντρο φροντίδας ΑμεΑ στο Ελληνικό επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός «έχει συμβολική και ουσιαστική σημασία ότι το πρώτο κτήριο το οποίο παραδόθηκε στα πλαίσια της πολύ μεγάλης ανάπλασης στο Ελληνικό αφορά συμπολίτες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από κρατική φροντίδα».

Διαβάστε ακόμη: Κυρ. Μητσοτάκης στον Alpha: Επιμένω στην πολιτική «νομιμότητα παντού» - Δεν υπάρχουν έξυπνοι και κορόιδα

«Το όλο έργο της ανάπλασης κινείται με μεγάλη ταχύτητα και έχει περάσει στη φάση υλοποίησης» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του οτι «πολύ σύντομα οι πολίτες θα βλέπουν τα χειροπιαστά αποτελέσματα της μεγάλης αυτής προσπάθειας».

kentro-frontidas-amea-11

kentro-frontidas-amea-16

kentro-frontidas-amea-9

kentro-frontidas-amea-8

kentro-frontidas-amea-3

kentro-frontidas-amea-4

kentro-frontidas-amea-6

«πολλοί αμφισβήτησαν την ικανότητα της κυβέρνησης να ξεμπλέξει αυτό το κουβάρι που κληρονόμησε. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε και τα πιο μεγάλα εμπόδια και να δρομολογούμε ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που δημιουργεί θέσεις εργασίας και χώρους πρασίνου και θα μετατραπεί σε εστία ανάπτυξης και καινοτομίας και σε έναν πόλο άθλησης πολιτισμού και τεχνολογίας», συμπλήρωσε.

Πηγή φωτογραφιών: ΓΙΑΝΝΗΣ_ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ