Μαριτίνα Τζαβέλλα: H όμορφη δημοσιογράφος υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Γαλάνη σε Φιλοθεή Ψυχικό - ''Τις ομορφιές του τόπου σου τις βλέπεις αλλιώς''

''Θα ήθελα επίσης να στραφώ και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδέσποτων φίλων μας'' λέει. 

 “Μεγάλωσα στο Νέο Ψυχικό σε ένα σπίτι που έφτιαξε ο προπάππους μου. Δεν το θεωρώ δεδομένο να βρίσκεις ένα σπίτι σε μία τόσο ασφαλή περιοχή. Το πράσινο που έχει ο Δήμος μας είναι πηγή ζωής και για εμένα συνιστά απόλυτη προτεραιότητα η διαφύλαξη και η ενίσχυσή του.

Τις ομορφιές του τόπου σου τις βλέπεις αλλιώς. Είναι μέρος της ιστορίας σου της καθημερινότητας σου, παρελθόν, παρόν και μέλλον έρχονται και συνδέονται μέσα από τις γενιές που ζουν σε αυτό εδώ το προάστιο. Θεωρώ πως όλοι όσοι ζήσαμε, ζούμε ή θα ζήσουμε εδώ μπορούμε και έχουμε να δώσουμε πολλά για να διατηρηθεί αυτή η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του προαστίου μας.

Έχοντας παρακολουθήσει το έργο της Δημοτικής Αρχής μπορώ να πω πως έγιναν βήματα ιδιαίτερα σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση, παρά τις αντιξοότητες που έφεραν τα χρόνια της πανδημίας.

1696244485284_plus.jpg

Παρακολουθώ και θλίβομαι από τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής . Ένα οργανωμένο πλάνο διαχείρισης είναι μείζονος σημασίας εάν θέλουμε να προλάβουμε τα χειρότερα. Έως εδώ έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε σε θέση ασφαλείας και έτσι πρέπει να παραμείνουμε, όντας σε επαγρύπνηση για εμάς, τα σπίτια μας, το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και από το οποίο ζούμε.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ (MAPITINA) Δημοσιογράφος -Δημόσιες Σχέσεις & Στρατηγική Εποικοινωνία Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης- Ψυχικού tzavellamaritina@gmail.com Maritina Tzavella"

Η δημιουργία ειδικών μηχανισμών αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων τότε θα διασφαλίσει την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Θα ήθελα επίσης να στραφώ και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδέσποτων φίλων μας, δεν είναι λίγες οι φορές πλέον που οι ακραίες θερμοκρασίες απειλούν τη ζωή τους  και καθιστούν ανέφικτη την επιβίωσή τους δε μπορώ να βλέπω αυτό να συμβαίνει. Όσοι έχουν κατοικίδιο γνωρίζουν πόσο ευτυχισμένα είναι μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού μας, θα ήθελα λοιπόν να κάνω ένα ακόμα βήμα ως προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδέσποτων.

ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΜΑΡΙΤΙΝΑ.jpg

Δεν προέρχομαι από κάποια πολιτική οικογένεια, βάζω για πρώτη φορά υποψηφιότητα και ζητώ την στήριξή σας για να μοιραστούμε μαζί τις ιδέες μας για να έχουμε μια εποικοδομητική επικοινωνία. Μέσα από τις σπουδές και την εργασιακή μου εμπειρία στον κλάδο της επικοινωνίας γνωρίζω πως ένα επιτυχές αποτέλεσμα προκύπτει πάντα μέσα από το διάλογο και την ουσιαστική επαφή με τον κόσμο.

Όταν λοιπόν ακούμε και ανταποκρινόμαστε στις πραγματικές ανάγκες του συνδημότη μας τίποτα δε μπορεί να πάει λάθος.”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Facebook/Maritina Tzavella

Το who is who της

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και σπούδασε Δημοσιογραφία στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Έκτοτε έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα ενώ παράλληλα παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τμήμα των Δημοσίων Σχέσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών- Deree (Corporate Communication and Public Relations).Ο κλάδος της επικοινωνίας την έχει κερδίσει έως τώρα κάνοντας σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ