Σοκάρει η 34χρονη που εξέδιδε ο αστυνομικός: ''Με βίαζε, ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά" (βίντεο)

«Με βίαζε κάθε μέρα επί τρεις ώρες, ήθελε να μου κλείσει ραντεβού με τον διοικητή του».

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του αστυνομικού που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, κατηγορούμενος για βιασμό και εμπορία ανθρώπων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για 40χρονο που υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες. Εκεί γνώρισε μια 35χρονη από το Καμερούν, η οποία βρισκόταν νόμιμα στη χώρα με πολιτικό άσυλο. Την προσέγγισε με την ιδιότητά του, λέγοντας ότι θα την προστατεύσει και την μετέφερε στο σπίτι του.

Στη συνέχεια την εξωθούσε στην πορνεία σε ξενοδοχείο της Χαλκοκονδύλη και της έπαιρνε όλα τα χρήματα από τα "ραντεβού".

 

 

Ο αστυνομικός τη βίαζε παρά τη θέλησή της, ενώ η 35χρονη προέβη ακόμη και σε απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρώντας να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Μετά απο μια κινηματογραφική επιχείρηση οι άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα.

"Με βίαζε, με χτυπούσε, ήθελε να μου κλείσει ραντεβού με το αφεντικό του"

Από την πλευρά του, το θύμα μιλά στο Star και περιγράφει τον εφιάλτη που ζούσε.

"O αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι... 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου.

Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε απο τον λαιμό δυνατά" είπε η γυναίκα στο Star.

 

 

Κατήγγειλε επίσης ότι ο αστυνομικός τη βίαζε κάθε μέρα. Ο εφιάλτης της φέρεται να διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ πριν από λίγες μέρες αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της για να σωθεί.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε τα πάντα σε μια φίλη της, η οποία την οδήγησε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η ίδια κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε απο το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

 

 

Της έταζε προστασία, με το αζημίωτο φυσικά. Όπως είπε, ο αστυνομικός ήθελε να βρεθεί με το "αφεντικό του".

"Θέλει να πάω με το αφεντικό του που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει γιατί είναι ένας πολύ δυνατός...", είπε η 34χρονη.

Κάποιες φορές μάλιστα, ο κατηγορούμενος πήγαινε ακόμη και με το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο που εξέδιδε τη γυναίκα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ