Κασσελάκης αλα Ζελένσκι με λαδί T-shirt: Περιοδεία σε Βόλο & Λάρισα - Ανέβηκε σε τρακτέρ, χαιρετούσε όλο τον κόσμο (φωτό - βίντεο)

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο

Στον Βόλο  και τη Λάρισα βρέθηκε το πρωί τη Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο. 

Τον Κασσελάκη υποδέχθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως Υπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη

 

 

«Ο χρόνος έχει παγώσει για τον κόσμο. Η αλυσίδα της ζωής από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά έχει παγώσει. Είναι στην μοίρα τους. Πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Αλλά και να πάρουν αποζημίωση, πάλι μόνοι τους είναι. Πρέπει κυριολεκτικά να ξελασπώσουν την κατάσταση μόνοι τους.

5985989

5986006

5985980

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης: Ιδού τι έφαγε με τον σύντροφο του, Tyler Mcbeth στις Σπέτσες - Άφησε πάνω από 10 ευρώ τιπς (βίντεο)

Είναι πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Μαζί με αυτό υπάρχει και το τεράστιο κόστος που θα έχει να διαχειριστεί ο Έλληνας φορολογούμενος. Από την έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ο κόσμος χάνει το βιος του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους και μετά την επίσκεψη σε κόσμο.

 

 

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε στη συνέχεια σπίτι που γέμισε λάσπη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία «Elias», έβγαλε τα παπούτσια του -επειδή ήταν λασπωμένα- και πραγματοποίησε αυτοψία. Ενώ, ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να φτυαρίζει λάσπες μαζί με πολίτες.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ